ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 16 Δεκεμβρίου

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και σχέσεις σταθεροποιούνται, έχουν ήθος, αφοσίωση και σιγουριά και μας δίνουν ικανοποίηση ο έρωτας και το χρήμα! Οι πλέον ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πέρασες έντονη κούραση την προηγούμενη εβδομάδα, Κριέ, και σήμερα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και το μυαλό σου να σταματήσει να σκέφτεται υποθέσεις της καθημερινότητας. Μπορείς να χαρείς την ημέρα σου με φιλικά σου πρόσωπα ή με το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς από τα προβλήματα που έχεις την τελευταία περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να διακόψετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν οποιαδήποτε κίνηση όμως, καλό είναι να έχει υπάρξει προσεκτική σκέψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πας μια χαρά. Καλό είναι να περάσεις το βράδυ σου με αγαπημένα πρόσωπα, για να νιώσεις ευχάριστα. Τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από το πρωί σήμερα, Ταύρε, θ’ αποφασίσεις να εξαφανίσεις ό,τι μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Θ’ αντιστρέψεις τις συζητήσεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ και μάλιστα, θα το καταφέρνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Θέλεις λίγο να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, μακριά από την ταλαιπωρία της καθημερινότητας, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους κι αντίθετα προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μη χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση, Ταύρε μου, για διάφορα πράγματα που μπορεί να σε απασχολούν στη δουλειά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact