ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 17 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και στην κυριολεξία, λάμπεις! Πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν αποφύγεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν με ευκολία, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και διεκδίκηση, χαρακτηρίζουν τον έρωτα σήμερα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και πες ναι σε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους επικράτησης ή προβολής! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου ή τα λόγια σου. Προτίμησε λοιπόν, την σημερινή ημέρα, ώστε να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις σε κανέναν, ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα «θέλω» της καρδιάς σου! Σήμερα είναι εξαιρετικά εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά και στα μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, πριν αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα το γλεντήσεις… επικοινωνιακά! Ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Πολλές οι αλλαγές που θα βιώσεις σήμερα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Με την βοήθεια των φίλων σου όμως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε κατάσταση! Εσύ απλά να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν αφήνεις σήμερα το συναίσθημα σου ελεύθερο, αφού λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει «παιχνίδι», φλερτ και αρκετές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος και ενδεχομένως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, φέρνουν ικανοποίηση και επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, που θα μετανιώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως απόμακρος στους άλλους, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός σου! Θες δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και τους έχεις εμπιστοσύνη! Ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο, που υπόσχεται μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση! Αυτό το πρόσωπο, ενδεχομένως να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε συντηρητικές, δογματικές και ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά θες να έχεις το «πάνω χέρι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες στην καριέρα! Οικονομικά, κάνεις σχέδια που στηρίζονται στην λογική και φυσικά, ο στόχος που έχεις εκπληρώνεται!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις και πάλι τον αξιαγάπητο εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για περιπέτεια, για ελευθερία, για ψυχαγωγία και για έντονη κοινωνικότητα! Η τάση σου ωστόσο για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να πλήξει επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες, ιδίως όταν το παρακάνεις με τα αστεία ή τα νεύρα σου! Όπως και να’χει, εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο με νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να γκρεμιστούν οι υψηλές σου προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο! Πες ναι σε ένα ταξίδι ή μία έξοδο και όχι σε καυγάδες χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από την λάθος διαχείριση των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, στόχοι επιτυγχάνονται, αρκεί να αποφύγεις παρορμητισμούς!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact