ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 17 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους άλλους! Θα μπορέσεις έτσι να πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις περισσότερα! Είσαι αδιαμφισβήτητα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ακόμα κι αν αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από κάποια επαφή, λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς και της διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς τελειωμό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα, είναι η τάση σου για παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης, όπως και η ροπή σου για ζήλια και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και ίσως προσεγγίσεις και πάλι το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά και σε… «ξελασπώνει»! Επαγγελματικά, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει άπειρες ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν όπως επιθυμείς, αρμονικά, κοινωνικά, ευχάριστα και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν εδώ και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες! Τέρμα πια το ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι ήξεραν μέχρι τώρα! Ξεχωρίζεις για την ήρεμη δυναμικότητα σου, την πρακτικότητα σου και την λογική σου σήμερα, γεγονός που σε εξυπηρετεί άψογα, στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς στόχους, που καιρό προσπαθείς να εκπληρώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα! Δεν αφήνεις συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και καταφέρνεις και λες, αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις επιτέλους την αλήθεια μπροστά σου! Δεν γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, που σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις ή διεκπεραιώσεις, σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact