ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 18 Νοεμβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα που είναι η Κυριακή, Καρκίνε, προσπάθησε να ξεκουραστείς, αφού οι επόμενες μέρες σου θα είναι αρκετά φορτωμένες. Χαλαρώνεις, αλλά παράλληλα στο μυαλό σου προγραμματίζεις οποιαδήποτε υποχρέωση έχεις να τακτοποιήσεις. Σήμερα, θα σου προσφέρουν χαρά οικογενειακά σου άτομα και θα σε κάνουν να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Καρκίνε, και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, πολλά θέματα που σε άγχωναν, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς από θέματα εργασίας και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να περάσεις τη μέρα σου με φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις συζητήσεις που θα σ’ ευχαριστήσουν. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι άλλοι δε θα μπορούν να καταλάβουν τις θέσεις σου. Δίνουν προσοχή στα λόγια σου, αλλά δυσκολεύονται ν’ ακολουθήσουν το σκεπτικό σου. Άφησε το χρόνο να περάσει, κάνοντας άλλες πιο δημιουργικές ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Λέων, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει τις κατάλληλες λύσεις, για να πάει καλά. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο κινείσαι εκτός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Παρθένε, θα πρέπει ν’ αφήσεις λίγο το μυαλό σου να χαλαρώσει, να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφιερωθείς στον εαυτό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τις υποχρεώσεις που έχεις, τον παραμέλησες κι αυτό στο μέλλον μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα που δεν έχεις προβλέψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Παρθένε, αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε ν’ αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις άλλες πηγές εσόδων.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Η αίσθηση της φιλίας, μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις, δείχνει να σε απασχολεί. Θα κάνεις μία ανασκόπηση για τα άτομα που στάθηκαν δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα. Φρόντισε πάντως να μην πιέσεις πολύ το μυαλό σου, αφού είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, για να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να ετοιμάσεις ένα λεπτομερές πρόγραμμα απέναντι στις εκκρεμότητες που έχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Σκορπιέ, θ’ αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα που σε πιέζουν και θα θελήσεις ν’ ανοίξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, έχοντας ως γνώμονα την πορεία σου στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα και πιο ξεκούραστα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για τη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα μια καινούργια γνωριμία θα φέρει χαρά στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, αφού στο επταήμερο που έρχεται, έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact