ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 18 Νοεμβρίου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις και τα γεγονότα κινούνται γρήγορα, Τοξότη, αφήνοντας πίσω τους οτιδήποτε σ’ είχε τελευταία προβληματίσει. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πάρα πολύ καλή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ξέρεις, ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και θ’ αποδειχθούν πολύ επιτυχημένες. Φιλικό σου άτομο θα ανταλλάξει μαζί σου απόψεις και με το χιούμορ σου θα το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό, Τοξότη, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, θ’ αφιερώσεις το χρόνο σου στην οικογένειά σου, με το ενδιαφέρον σου να είναι πάρα πολύ μεγάλο. Οι δικοί σου θα απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές κοντά σου και θα τους κάνεις να νιώθουν υπέροχα. Προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τα προβλήματα που έχεις στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα το βοηθήσουν να χαρεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε ανοδική πορεία και πολύ σύντομα θ’ αρχίσεις να βλέπεις αύξηση των εσόδων σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το μυαλό σου, Υδροχόε, δε σταματά να δουλεύει σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχεις κάθε ημέρα. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από όλα αυτά και να δεις φιλικά σου πρόσωπα. Θ’ ανταλλάξεις απόψεις που θα σου φανούν χρήσιμες για την πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε την καρδιά σου και πες για όλα αυτά, που μπορεί να σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα βρεις αυτή την περίοδο την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, απόφυγε να μπεις στην διαδικασία να κάνεις πάλι κάτι για τα θέματα της δουλειάς σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact