ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 23 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Αιγόκερε, και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διότι στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Μια βραδινή έξοδος με αγαπημένα άτομα θα σου έκανε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, διότι θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μερικές φορές, Υδροχόε, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, διότι οι πλανήτες σε ευνοούν για να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ότι δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Θα αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για τα σχέδια που έχεις πάνω στη σχέση σας για το μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ μου, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact