ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 23 Δεκεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, καθώς μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Έτσι, μπορεί να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ μου, από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θα πάρει άλλη τροπή και θα είναι πολύ θερμότερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις σήμερα όσο καλύτερα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο πιο ευχάριστα γίνεται και με τον ερωτισμό που έχεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, Κριέ, καθώς και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι έντονος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από τη στασιμότητα των ημερών, καθώς τα άστρα δείχνουν ότι είναι τελείως προσωρινή. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε, πάει αρκετά καλά, αλλά σ’ εσένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα έσοδά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, Δίδυμε. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, καλό είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις, αφού μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Δίδυμε. Μίλα με το ταίρι σου και πάρε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, όπου αν δεν αναλάβεις δράση και βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αφού θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η περίοδος αυτή, Καρκίνε, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα θέσουν πολλά ερωτήματα. Εδώ, λοιπόν, χρειάζεται μεθοδικότητα. Τι χρειάζεται ακριβώς; Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά. Έτσι, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, μπορεί να έχει κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία όμως είναι περαστικά. Πάντως, σε συμβουλεύω να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε ενθουσιάσει, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θα εμφανιστούν πολλές περιπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε ακολουθούν και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact