ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το κλίμα της ημέρας είναι «επαγγελματικό», δεν έχεις λοιπόν παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι το διαβατήριο μιας επιτυχημένης συνεργασίας με ένα πρόσωπο-κλειδί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να γίνεις… ωραιότερος/η!
Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους προσφέροντας διάφορες εξυπηρετήσεις κι ίσως τελικά να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που εκτιμά τις ικανότητες και το φιλότιμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ίσως όμως τελικά να σκοντάψεις σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασε προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις κριτικές και γκρίνιες.
Ερωτικά
Ένα άτομο που σε «κουράρει» ή φροντίζει για την υγεία σου, μπορεί να εκδηλώσει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό σου, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές. Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ασχοληθείς με ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου.
Ερωτικά
«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και σημαντικές πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, για να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού.
Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα… ρομαντισμού, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς, δουλεύοντας με τον/την σύντροφο σου ένα ενδιαφέρον project.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στην διευθέτηση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου δώσει ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Ερωτικά
Μια συνάντηση ή ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις… παρεχόμενες υπηρεσίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου.
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει και προσελκύεις άτομα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις το πώς θα κινηθείς.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανείς εικόνες: Γέμισε στρατιώτες το Καπιτώλιο

Απίστευτες οι εικόνες που κάνουν το γύρο του…

«Χαστούκι»-προειδοποίηση από τα ΗΑΕ στον Ερντογάν!

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την…

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς την Παρασκευή

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως όλα θα σταθμίζονται μέχρι…

Το διασκεδάζουν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Ιδιαίτερος λόγος έχει γίνει για τις συνθήκες και…

Οι επιστήμονες προβλέπουν τι θα γίνει με τον κορονοϊό σε 10 χρόνια

Σαν ένας ιός κοινού κρυολογήματος – που μάλιστα…

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γ@@@σαμε μεσαία τάξη

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η «Ομάδα Αλήθειας» με…

Το Πακιστάν δίνει πυρηνική βόμβα στην Τουρκία

Το Πακιστάν μεταφέρει ταχέως τεχνολογίες πυραύλων στην Τουρκία και Πακιστανοί…

Η Πολεμική Αεροπορία αναβαθμίζεται σε εφιαλτικό υπερόπλο κάτω από τα φτερά της

Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία εξοπλίζεται, εκσυγχρονίζεται, ενισχύεται. Στην…

Πλημμυρίζει με θαλασσινό νερό ο πυρηνικός σταθμός του Ερντογάν

Υπάρχει μια ρωγμή στο τσιμεντένιο δάπεδο του πυρηνικού…

Διπλή γυναικοκτονία έφερε στο φως εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη…
contact