ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Ιανουαρίου

Πως θα πάνε ερωτικά, οικονομικά και υγεία την Κυριακή

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να αλλάξεις πολλά, να ξέρεις όμως ότι οι πρωτοβουλίες σου θα γίνουν αποδεκτές κυρίως από πρόσωπα ή φορείς που δεν υπολόγιζες ποτέ στην στήριξη τους. Αντίθετα μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από κάποιον «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα όλα συνηγορούν σε ανατροπές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, που μπορεί να αλλάξουν πολλά στις προτεραιότητες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε «καίριους» τομείς της ζωής σου κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι για το απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, πρόσωπα με τα οποία κάθε συμφωνία φάνταζε αδύνατη, μπορεί… ξαφνικά να γίνουν σύμμαχοι σου, ενώ αντίθετα την ίδια στιγμή μια τρέχουσα συνεργασία ίσως διακοπεί για ανεξήγητους λόγους!
Ερωτικά
Αν θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει σε σχέση με τον έρωτα και τις συγκινήσεις του μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, αφού όλα αυτά που συνήθως ζητάς, για την ώρα είναι στα… αζήτητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός είναι «δίκοπο μαχαίρι» αφού από την μια πλευρά μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα επαγγελματικά σχέδια σου, με την βοήθεια κάποιων «ξένων», που εκτιμούν τις «φρέσκες» ιδέες σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να σε «σοκάρει» με τις αντιδράσεις ενός φίλου ή μιας φίλης που αποδεικνύεται κατώτερος/η των περιστάσεων.
Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που συμβαίνουν σπάνια και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αν το θελήσεις κι εσύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος αλλά και ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσουν ραγδαίες εξελίξεις τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην θεωρείς τίποτα «σίγουρο». Μάλιστα, αν δείξεις απροθυμία στο να αλλάξεις πολιτική και νοοτροπία, το πιθανότερο είναι να κάνεις τα πράγματα χειρότερα.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να ανανεώσεις την σχέση σου, πριν σε… ανανεώσει αυτή! Μην αρνηθείς λοιπόν να, ικανοποιήσεις τα ερωτικά «καπρίτσια» του/της συντρόφου σου, που τελικά μπορεί και να σου αρέσουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός τονίζει τις δημιουργικές ιδιαιτερότητες σου και σίγουρα μπορείς να διακριθείς ή να πετύχεις κάτι σημαντικό αν κινηθείς έξω από την «πεπατημένη». Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και η Πανσέληνος που σου ζητά να επιλέξεις για βοηθούς και συνεργάτες πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την διαφορετικότητα τους.
Ερωτικά
Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για να «δέσει» η υπόθεση θα πρέπει να υπερβείς συμβάσεις και «κλισέ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σου… ετοιμάζει αλλαγές κι ανατροπές στις εργασιακές σου σχέσεις, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει και θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου, ίσως όμως με όλα αυτά να σου ανοίξουν και κάποιοι νέοι ορίζοντες με σπουδαίες προοπτικές. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις νέους κανόνες σχετικά με την διατροφή σου.
Ερωτικά
Κάποιος/α στην θέση σου θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, φαίνεται ωστόσο ότι σκοπεύεις να εξαντλήσεις τις… ιδιοτροπίες σου με αποτέλεσμα να μην ξέρεις κι εσύ που θα καταλήξει το πράγμα!
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact