ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα δε θα μπορέσετε να λειτουργήσετε ελεύθερα, σκεπτόμενοι τα επαγγελματικά θέματά σας, πολύ έντονα. Τις επιπλοκές που έχουν υπάρξει, θα πρέπει να τις διευθετήσετε άμεσα και να βρείτε τις λύσεις, που θα σας πάνε παρακάτω. Ψάξτε να βρείτε τι ακριβώς έχει συμβεί και η λογική σας, είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, μία αίσθηση μοναχικότητας θα σας απομακρύνει από συνήθειες και τα τετριμμένα. Η ψυχολογική κατάστασή σας, θα είναι αυτή που θα επηρεάσει την επικοινωνία, με τους άλλους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ζωτική ενέργειά σας, είναι αυτή που σας δραστηριοποιεί και σας βγάζει από τα συνηθισμένα. Βρεθείτε με κοντινά πρόσωπά σας, και περάστε ευχάριστα μαζί τους. Η διάθεση να διασκεδάσετε, οργανώνοντας εξόδους θα είναι αυτό, που θα σας ανταμείψει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, μπορεί κάποια περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις του παρελθόντος, να σας εμποδίσουν να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που δημιουργούν προβλήματα στα προσωπικά σας. Έχετε τη διαύγεια, να δείτε την πραγματικότητα και να πράξετε ανάλογα.

ΛΕΩΝ
Η διάθεση να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με τους φίλους, θα κάνει την ημέρα σας, ευχάριστη. Μπορείτε, λοιπόν, να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, και να μην προβείτε σε επιπόλαιες κινήσεις, που θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας, θα βοηθηθούν, αν μπείτε στη διαδικασία να δείτε ξεκάθαρα την εικόνα γύρων σας, και έπειτα να πάρετε αποφάσεις. Αυτό θα είναι το κίνητρο, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Η ψυχολογική πίεση που αισθάνεστε από το κοντινό περιβάλλον σας, μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια, παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις για τη ζωή σας. Έχετε την κατάλληλη κρίση, για να βρείτε ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Εστιάστε στο στόχο σας, και θα τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο πιο ισορροπημένη είναι η συναισθηματική κατάστασή σας, τόσο θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τις εξελίξεις, που συμβαίνουν γύρω σας. Έχετε το σθένος και την τόλμη, να κινηθείτε με έναν καλύτερο τρόπο και να μιλήσετε με τη λογική σας, όπου χρειάζεται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μποντιμπιλντεράς που έκανε ενέσεις με λάδι κινδυνεύει η ζωή του

Ένας bodybuilder έκανε ενέσεις λάδι στα χέρια του…

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με Τζανακόπουλο, Πολάκη, Παππά

Όλοι εναντίον όλων για την συντριβή στις κάλπες…

Στήνουν προβοκάτσια στη Θράκη οι Τούρκοι

Λίγοι αλλά και αρκετοί ταυτόχρονα διέκριναν το βράδυ…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η πραγματικότητα πίσω απο τις ομιλίες του Τσίπρα

Το παιχνίδι που παίχτηκε πριν τις εκλογές της…

Δεν εκλέγεται το Τζέισον Αντιγόνη στην Περιφέρεια Αττικής

Δείτε πώς τα πήγε το Τζέισον Αντιγόνη στην…

Χανιά: Ήρωας – υπάλληλος ταβέρνας σώζει πελάτη από πνιγμό

Το Σάββατο το βράδυ, ένας πελάτης την ώρα…

Ευρωβουλευτής με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Εδώ λοιπόν προκύπτει ένα ερώτημα: Πώς θα ταξιδέψει…

Παραιτήθηκε η Μεγαλοοικονόμου

Την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του…
contact