ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα δε θα μπορέσετε να λειτουργήσετε ελεύθερα, σκεπτόμενοι τα επαγγελματικά θέματά σας, πολύ έντονα. Τις επιπλοκές που έχουν υπάρξει, θα πρέπει να τις διευθετήσετε άμεσα και να βρείτε τις λύσεις, που θα σας πάνε παρακάτω. Ψάξτε να βρείτε τι ακριβώς έχει συμβεί και η λογική σας, είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, μία αίσθηση μοναχικότητας θα σας απομακρύνει από συνήθειες και τα τετριμμένα. Η ψυχολογική κατάστασή σας, θα είναι αυτή που θα επηρεάσει την επικοινωνία, με τους άλλους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ζωτική ενέργειά σας, είναι αυτή που σας δραστηριοποιεί και σας βγάζει από τα συνηθισμένα. Βρεθείτε με κοντινά πρόσωπά σας, και περάστε ευχάριστα μαζί τους. Η διάθεση να διασκεδάσετε, οργανώνοντας εξόδους θα είναι αυτό, που θα σας ανταμείψει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, μπορεί κάποια περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις του παρελθόντος, να σας εμποδίσουν να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που δημιουργούν προβλήματα στα προσωπικά σας. Έχετε τη διαύγεια, να δείτε την πραγματικότητα και να πράξετε ανάλογα.

ΛΕΩΝ
Η διάθεση να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με τους φίλους, θα κάνει την ημέρα σας, ευχάριστη. Μπορείτε, λοιπόν, να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, και να μην προβείτε σε επιπόλαιες κινήσεις, που θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας, θα βοηθηθούν, αν μπείτε στη διαδικασία να δείτε ξεκάθαρα την εικόνα γύρων σας, και έπειτα να πάρετε αποφάσεις. Αυτό θα είναι το κίνητρο, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Η ψυχολογική πίεση που αισθάνεστε από το κοντινό περιβάλλον σας, μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια, παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις για τη ζωή σας. Έχετε την κατάλληλη κρίση, για να βρείτε ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Εστιάστε στο στόχο σας, και θα τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο πιο ισορροπημένη είναι η συναισθηματική κατάστασή σας, τόσο θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τις εξελίξεις, που συμβαίνουν γύρω σας. Έχετε το σθένος και την τόλμη, να κινηθείτε με έναν καλύτερο τρόπο και να μιλήσετε με τη λογική σας, όπου χρειάζεται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

10 φορές που Υπουργοί ΖΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρύφτηκαν πίσω απο το Νόμο περί ευθύνης υπουργών

«Πρώτη φορά αριστερά»… Μια από τις μεγαλύτερες συκοφαντίες…

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν χρήματα σε…

Άνδρας έσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές και του έκοψε την καρωτίδα

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη, καθώς άγνωστος…

Ο Ακάρ απαιτεί αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου

Το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Άμυνας της…

Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Νεκταρίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ναύπλιο

Συγκλονισμένοι είναι ακόμη οι κάτοικοι στο Ναύπλιο μετά…

Ο Πολάκης που «μας έχει όλους», ζητά να μην αρθεί η ασυλία του

Ο κ.Πολακης, που μας «έχει όλους και αυτός…

Αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα, θα το κάνει η Ολλανδία στους Αλβανούς

Η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης επανέφερε τις θεωρήσεις…

«Μούφα» το σχέδιο «Πυθία» για τη δολοφονία Καραμανλή

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύουν τα «ΝΕΑ»…

Θανάσης Χειμωνάς: «Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών

«Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» είναι όσοι διαμαρτύρονται για την…
contact