ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 26 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Νιώθεις, Καρκίνε, αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι την ανάλογη πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, αφού έτσι δε θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα δώσουν λύσεις στις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις, οι οποίες ίσως να σε κουράσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Καρκίνε μου. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Θα προβληματιστείς σήμερα σε σχέση με την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων, Λέων. Σε διαβεβαιώνω πάντως, ότι τουλάχιστον οι στόχοι που έχεις θέσει είναι οι σωστοί. Μέρα θετική για διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων. Σχέδια που έχεις, μπορείς να τα υλοποιήσεις, αλλά με σύνεση και προσοχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε έχουν στεναχωρήσει. Απόφυγε να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, οι συζητήσεις δε θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και το μέλλον θα σου φέρει κάτι καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Λέων, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, καθώς μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, πριν βγάλεις συμπέρασμα και κυρίως πριν μιλήσεις για κάποιο θέμα, να σκεφτείς καλά. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το φτάσουν. Δεν φταίνε όμως για αυτό. Απλά πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να κάνεις τις σκέψεις σου πιο κατανοητές και βατές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου, Παρθένε, και μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για να ισορροπήσουν όμως και τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact