ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 26 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά πορεία και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με ταίρι σου, που θα προσφέρουν χαρά και στους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Κριέ, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη, Ταύρε μου. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Είσαι σε θέση να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα ζητήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και προπάντων απόφυγε να σκέφτεσαι αρνητικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, δε θα τα πας άσχημα, μα φρόντισε να μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από τη σημερινή μέρα, Δίδυμε, θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που επιθυμούν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν και έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact