ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 27 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μπορεί συνήθως να είσαι κλειστός και επιφυλακτικός φίλε Σκορπιέ, όμως σήμερα με την Σελήνη στον δικό σου ζώδιο, έχεις μια πρωτοφανή παρορμητικότητα στην έκφραση των συναισθημάτων και των «θέλω» σου, που τους εντυπωσιάζεις όλους! Αναδεικνύεις την προσωπικότητά σου και «ελευθερώνεις» τον έξυπνο, δημιουργικό, λαμπερό, φιλόδοξο, ζεστό και κοινωνικό εαυτό σου! Αν περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό και απαίτηση, μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην δίνεις λάθος εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα το απομακρύνεις, αν είσαι ελεύθερος και προσπαθείς να προωθήσεις μία κατάσταση! Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, αλλά ταυτόχρονα υπομονετικός και ολιγαρκής! Αν είσαι ήδη σε σχέση ή γάμο, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά, αφού αναμένονται καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, σε δουλειά και χρήμα, που ενδεχομένως να μετανιώσεις αργότερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, αλλάζεις πρόσωπο! Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ρομαντικός και ίσως κάποιες στιγμές να έχεις την τάση να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και την έντονη κοινωνική ζωή. Έχεις λοιπόν, την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις και σχέσεις. Αν επιθυμείς να ανακαλύψεις κάτι παρασκηνιακό ή κρυφό, που πιστεύεις ότι πρέπει να το ξέρεις, σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να δραστηριοποιηθείς! Τέλος, έχεις την ανάγκη να βοηθήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό είναι αξιοθαύμαστο, αφού το κάνεις ανιδιοτελώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός, παρασκηνιακός ή ακόμα και απαγορευμένος έρωτας, θα σε απασχολήσει σήμερα και ίσως παρασυρθείς σε λάθη, τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν. Απέφυγε ψέματα και εξαπατήσεις στον έρωτα, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες! Διαφύλαξε με νύχια και με δόντια τα μυστικά της συναισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, είσαι αρκετά αφηρημένος και ξεχασιάρης και πιθανόν να οδηγηθείς σε λάθη, αν δεν συγκεντρωθείς! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες για βελτίωση! Επιτέλους, έχεις έυνοια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στους φιλικούς σου κύκλους, αλλά και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ιδίως για τον φιλικό τομέα, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ενεργά και ευνοϊκά, την σημερινή ημέρα! Ένας φίλος σε βοηθά με συμβουλές, αλλά και με πράξεις, ώστε να δρομολογήσεις και να υλοποιήσεις, ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου ή στόχο σου, τώρα! Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και φιλικός, γεγονός που ευνοεί και νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και ραντεβού για σένα που είσαι ελεύθερος! Επιπλέον το κινητό σου δεν σταματά να χτυπά και απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλά και μπόλικο φλερτ… διαδικτυακό ! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, όχι απλά πετυχαίνεις ανανέωση της σχέσης σου, αλλά επιπλέον εκπληρώνεις έναν στόχο, που καιρό προσπαθούσες με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βελτιωμένες φανερά θα είναι οι συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, θα μετανιώσεις για κάποια περιττά έξοδα που έκανες σήμερα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact