ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 27 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, για κάποιο λόγο σε χαρακτηρίζουν εσωστρέφεια, μυστικοπάθεια, απαισιοδοξία και ίσως δυσπιστία σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ενώ συνήθως τα λες «έξω από τα δόντια», σήμερα αποφασίζεις να είσαι επιφυλακτικός, γεγονός που λειτουργεί ωφέλιμα και εποικοδομητικά για σένα, αφού μαθαίνεις ένα ή περισσότερα μυστικά που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις και υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι διφορούμενα σήμερα! Από την μια έχεις αυξημένη γοητεία, γονιμότητα και λίμπιντο, από την άλλη όμως, ίσως ορισμένες φορές χαλάς την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα, λόγω ξεσπασμάτων που στηρίζονται στο αίσθημα της ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με πλάγιους τρόπους και αυτό το μυστήριο που αποπνέεις, σε κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρξει ενδιαφέρον και ενασχόληση με κληρονομιές ή με τα οικονομικά του συντρόφου! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές ή εξελίξεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε θα στραφείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές σχέσεις, γάμο, συνεργασίες και συντροφικότητα! Θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και τα βασικά σημεία που χρειάζεται να βελτιώσεις τώρα, κυρίως μέσα από εξομάλυνση επαφών και επικοινωνιών! Το αν θα πάνε καλά ή όχι, οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, θα εξαρτηθεί καθαρά από την δική σου συμπεριφορά, αφού πρέπει να αποβάλλεις εγωισμό και ισχυρογνωμοσύνη και να γίνεις πιο διαλλακτικός και υποχωρητικός, από ό,τι συνήθως!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι σήμερα στον συντροφικό τομέα και στην βελτίωση αυτού! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ορισμένες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς στα «θέλω» του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει αρμονία, ισότητα και ισορροπία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να αφιερωθείς στην ανάγκη σου για ουσιαστική αγάπη και βάζεις τέλος σε εφήμερους έρωτες, αφού πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, επιδιώκεις καλύτερες συναδελφικές σχέσεις και το καταφέρνεις! Οικονομικά, δεν ενδείκνυται η μέρα για αποφάσεις και τελεσίδικες συμφωνίες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, αφιερώνεσαι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς, βοηθάς, προσφέρεις, συμβουλεύεις, αλλά παράλληλα είσαι ικανός να βρεις και επιπλέον χρόνο, ώστε να περιποιηθείς και εσύ τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου! Νιώθεις πολύ χρήσιμος και απόλυτα ικανοποιημένος, όταν δίνεις λύσεις και προσφέρεις τις πλούσιες γνώσεις σου, για το καλό του άλλου! Επίσης, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ασχοληθείς με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με σωστή διατροφή, γυμναστική ή κατοικίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορεί να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, ωστόσο αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου έστω λίγες στιγμές, για να κακομάθεις τον σύντροφο και αυτός να ανταποδώσει αργά ή γρήγορα τις φροντίδες και τις περιποιήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση, αλλά και οι καλοί σου τρόποι, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις, μέσα στην ημέρα, που θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μικροπροβλήματα στον χώρο της δουλειάς, δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν τόσο πολύ! Όλα καλά θα πάνε! Ελάχιστα τα έξοδα σήμερα, αλλά πολλά τα… έσοδα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact