ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Δίδυμε, θα δεις πολλές αναθεωρήσεις να σου συμβαίνουν και τη διαίσθησή σου να σε βοηθάει να επιλέξεις σωστά. Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει μικρή στασιμότητα. Οι δυσκολίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα σε βοήθησαν να αποκτήσεις πείρα (έτσι δες το) και να μπορέσεις να προσεγγίσεις την πραγματικότητα στη σωστή της διάσταση. Η εξομάλυνση των προβλημάτων θα γίνει με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου, Αιγοκ.. τι Αιγόκερε, Δίδυμε, εννοούσα. Να, η ασυνεννοησία, που σου έλεγα. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα ώστε, να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να αφήσεις λίγο τα ζητήματα εργασίας στην άκρη και να μπορέσεις να ξεκουραστείς, καθώς όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν, όπως και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Καρκίνε, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα θα σε απασχολήσει, το οποίο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη ψυχραιμία και ώριμη σκέψη, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε λανθασμένη κίνηση. Προσοχή στον αρνητικό τρόπο σκέψης, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμποδιστεί η φυσιολογική ροή της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία σου, Καρκίνε, σήμερα είναι σημαντική. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Χωρίς άλλο σχόλιο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να (υπερ)αισιοδοξείς, καθώς θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, έχουν πάρει το δρόμο τους και θα βρεθείς ικανοποιημένος. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά του το ζώδιό σου θα τα πάει πολύ καλύτερα από πριν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις εκτός προϋπολογισμού έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact