ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Κριέ μου, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει μικρή ασυνεννοησία. Το ερχόμενο διάστημα θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να φτιάξεις το πλάνο στο οποίο θα κινηθείς τους επόμενους μήνες. Να είσαι σε εγρήγορση καθώς, στο ζώδιό σου, φαίνεται πως σύντομα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, αρκεί να τις εντοπίσεις έγκαιρα και να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, Κριέ, και σήμερα όμως φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις μια χαρά και φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, αφήνοντας για αύριο τις υποχρεώσεις (μην πολυχαίρεσαι βέβαια, δε δίνω τέτοιες συμβουλές τη Δευτέρα). Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, καθώς έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Ταύρε, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και οι υπάρχουσες δυσκολίες τονίζονται επιπλέον, ενώ αυξάνεται κι η επιθετική σου διάθεση, εξαιτίας της τεράστιας πίεσης που δέχεσαι. Χαμήλωσε τους τόνους, διότι δεν φταίνε τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που δυστυχώς εισπράττουν αυτή σου την ένταση. Η κατάσταση σύντομα θα περάσει σε καινούργια επίπεδα διεκδικήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ταύρε, να δείξεις σήμερα την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στην εργασία σου, Ταύρε, θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά, κάνεις. Στα άσκοπα έξοδα όμως, ξέρεις…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact