ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 3 Μαρτίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Την σημερινή ημέρα, θα επικεντρωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και όχι τόσο στις ανάγκες των άλλων, όπως συνηθίζεις να κάνεις! Η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση, αλλά και στον τελικό προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου, στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζουν έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία! Μπορείς εύκολα να σαγηνεύσεις σήμερα το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός από ό,τι πρέπει, χωρίς λόγο, γιατί θα δυσαρεστήσεις ενδεχομένως τον σύντροφο σου! Απολαύστε μαζί ερωτικές παθιασμένες στιγμές, χωρίς… μουρμούρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καλή σου συμπεριφορά και η γοητευτική σου προσωπικότητα εξυπηρετεί κάποιους από τους σκοπούς σου στην καριέρα! Μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα, γιατί μάλλον το παρακάνεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Ιχθύ, για ψυχική ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό σου συναισθηματικό καταφύγιο. Δώσε λίγη παραπάνω αξία και σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα συναισθηματικά σου ή ψυχολογικά σου διλήμματα και ανασφάλειες! Προώθησε παρασκηνιακά τα σχέδια σου και θα δεις ότι θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου ίσως δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου για μοναχικότητα, αφού είσαι φανερά βυθισμένος στις σκέψεις σου! Για ορισμένους την σημερινή ημέρα, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν κρυφό, απωθημένο τους έρωτα! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, χειρίσου το σωστά, ώστε να μην κινδυνέψεις από αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δημιουργικότητα σου, είναι αυτή που σήμερα θα σε οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ! Οι λύσεις θα έρθουν!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact