ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ώστε να βελτιώσεις καταστάσεις! Τα επικείμενα γεγονότα και εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν πολύ να δεθείς με τους φίλους σου, αλλά πιθανόν να παρουσιάσεις υπερευαισθησία για τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και ίσως γίνεις λίγο παραπάνω παραπονιάρης. Πέρασε όμορφα μαζί τους, βγείτε έξω, μιλήστε, εκμεταλλευτείτε την ημέρα, ώστε να αλληλοβοηθηθείτε και μην ψάχνεις αφορμές από το πουθενά, για αχρείαστες παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα για σένα που είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και επικοινωνίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη μέρα να συναντηθείτε μαζί με τον σύντροφο, με φίλους και έτσι, να ανανεώσετε την σχέση σας και να περάσετε όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην είσαι προκλητικός απέναντι στους συναδέλφους, χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές, αλλά θα προλάβεις να διορθώσεις τα πάντα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη και η αποδοχή των άλλων, αλλά και κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον οικογενειακό τομέα! Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του ισχυρού στην οικογένεια, ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει. Η δική σου παροχή φροντίδας, μέσα στα οικογενειακά πλαίσια, είναι και αυτή που θα σας δώσει ηρεμία και ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να επιδιώξεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, με τον σύντροφο, ιδίως μέσα από συζητήσεις, επιστρατεύοντας την σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και την γλυκύτητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος διακρίνεται, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη και ίσως ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μεγάλο μέρος των επαγγελματικών σου στόχων και προσδοκιών σου, θα εκπληρωθούν σήμερα! Οικονομικά, η λογική σου και η σοφία σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την λύση!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact