ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Η εντύπωση που δημιουργείτε από το γύρω περιβάλλον σας, μέσα στον εργασιακό χώρο σας, είναι ότι υπάρχει υποστήριξη από κάποια άτομα και σας συμπαθούν. Η εικόνα που έχετε δείξει προς αυτούς, είναι θετική και σας δίνετε το περιθώριο να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ιδίως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ένταση που υπάρχει γύρω σας, μεταδίδεται και στην προσωπική ζωή σας, κάνοντας σας, να στραφείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες και τα ταξίδια είναι στοιχεία που σας δίνουν αισιόδοξα μηνύματα, για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία αρνητική κατάσταση σας έχει αποπροσανατολίσει από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Εφαρμόστε μία νέα μέθοδο, η οποία δείχνει την αυστηρή στάση σας, απέναντι στα προβλήματα, χωρίς να αφήνετε περιθώρια μετατροπής των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αφήστε την ημέρα σας, να πάρει ξεχωριστό χρώμα και να σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες. Αφεθείτε ελεύθερα και λειτουργήστε με τη διαίσθησή σας, στα επόμενα βήματα που έχετε καθορίσει να συμβούν. Οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα συμμετέχουν στη διασκέδασή σας.

ΛΕΩΝ
Μία ενδεχόμενη αρνητική επικοινωνία με άτομα, τα οποία υπάρχουν στο κοντινό περιβάλλον σας, μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρότητα ανάμεσα σας. Οι συζητήσεις που θα έχουν ένα κοινό στόχο, θα αποδείξουν ότι είστε σε θέση να διαμορφώσετε ένα νέο κλίμα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα κοινωνικά όσο και τα προσωπικά ζητήματά σας, θα λειτουργήσουν καλύτερα σήμερα. Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με μία ευχάριστη διάθεση. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνετε, απέναντι στην κατάκτηση των κεκτημένων σας, απενοχοποιεί σκέψεις που σας κρατούν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Μην επιτρέψετε στην αρνητική ψυχολογική διάθεσή σας, να σταθεί φρένο στα επαγγελματικά σας, και να αδρανοποιήσει τις σκέψεις, καθώς και τις ιδέες σας. Θυμηθείτε ότι έχετε βάλει ένα πλάνο μπροστά σας, και χρειάζεται δύναμη για να φανείτε ρεαλιστές απέναντι στην κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα καταναλωτικά σχέδια σας, δείχνουν να έχουν ένα χαρούμενο χρώμα, αφού η διάθεση να ευχαριστήσετε και να χαροποιήσετε τα αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι εμφανή. Οι προτάσεις, τις οποίες κάνετε για να διασκεδάσετε, θα πρέπει να είναι στα πλαίσια, που να μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact