ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 6 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τα πλάνα που θα φτιάξεις, Αιγόκερε, το ερχόμενο διάστημα θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, αρκεί να βαδίσεις με βάση ένα οργανωμένο πρόγραμμα, το οποίο θα τηρήσεις με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια. Φίλοι και οικογένεια παρακολουθούν με θετικές προθέσεις τη διάθεσή σου για εξέλιξη και πρόοδο. Προετοιμάσου για την επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις ένα πολύ ήρεμο πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου, Αιγόκερέ μου, θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με το χώρο της δουλειάς σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το σύμπαν, Υδροχόε, ετοιμάζεται να σου προσφέρει την υπέροχη προοπτική των νέων ξεκινημάτων στη ζωή σου, μέσα από γνωριμίες, νέους δρόμους, προτάσεις και ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. Η διευκόλυνση που θα έχεις από σημαντικά πρόσωπα είναι μεγάλης αξίας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις, Υδροχόε, και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να επιτύχεις σε θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το αίσθημα πως σε παραμελούν, Ιχθύ μου, δε σε αναγνωρίζουν ή δε νιώθουν αμοιβαία αισθήματα, απομακρύνεται από τις σχέσεις σου και εισπράττεις θετικές επιρροές από τον περίγυρό σου. Η ανταπόκριση σε ό,τι κάνεις, σε δημιουργικό επίπεδο, θα είναι μεγάλη και θα έχει διάρκεια. Συγκεντρώσου να φτιάξεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου ουσιαστικά και καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, για να τα πας ακόμη καλύτερα, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ιχθύ, μίλησε με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact