ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 6 Ιανουαρίου

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, ευνοεί νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και συζητήσεις με υψηλότερα ισταμένους. Συγκεντρώσου στις επιδιώξεις σου και παράμεινε με σταθερότητα στο πρόγραμμά σου. Οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση από τους πλανήτες, χαρίζοντάς σου ικανοποιήσεις. Να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον, που προμηνύεται ευχάριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ, θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το μόνο σίγουρο είναι, ότι και πάλι θα ρίξεις πολύ κόσμο στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Κριέ, καλό θα είναι να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια ενισχύεται, Ταύρε, από τις πλανητικές θέσεις, τα ζητήματα του σπιτιού επιλύονται με θετικό τρόπο και βελτιώνονται οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι λύσεις που βρίσκονται στα προβλήματα του παρελθόντος βελτιώνουν την ψυχολογία σου και διώχνουν το άγχος. Ασχολήσου με τη φροντίδα του σπιτιού σήμερα, αφού ευνοούνται οι μικροαλλαγές στη διακόσμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Ταύρε μου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που μπορεί να περιττεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Δίδυμε, ευνοεί την προβολή της αξίας σου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η τύχη σου σε όλους τους τομείς. Συζητήσεις που αφορούν το σχεδιασμό της οικογένειας σου ευνοούνται, καθώς και ραντεβού με σημαντικά πρόσωπα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες, για να έχεις το χρόνο ελεύθερο να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να μη δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, Δίδυμε, αλλά αυτή την περίοδο μείνε μακριά από καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να εμφανιστούν εκ νέου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι προτεραιότητές σου, Καρκίνε, απαιτούν σημαντικές αποφάσεις για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Η αναζήτηση συμμάχων σε απασχολεί περισσότερο, απ’ όσο θα έπρεπε, οπότε συγκράτησε τους φόβους σου και μην ξεχνάς, ότι η πρόοδος είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να στηρίζεσαι στη δική σου δύναμη για να έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα τα πας πολύ καλά, την ώρα που ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για χρηματικά θέματα

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων, ενισχύεται τώρα και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν, θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου και θα σου επαναφέρουν τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Με τη θετική σου αύρα προσελκύεις άτομα που θα θελήσουν να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να αναγνωρίσουν τη δημιουργικότητα που προβάλεις μέσα από τις δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου, Λέων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις σήμερα στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact