ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 7 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φίλε Δίδυμε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αυτό, θα σε βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται με χαρά, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι! Ανταμείβεσαι για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι σταματάς το ανούσιο φλερτ από δω και από κει! Έχεις μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τώρα, να έρθει μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνετε σπουδαίους στόχους με τον σύντροφο, ωστόσο μην αφήσετε τα πρακτικά θέματα να παραγκωνίζουν το συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα και σίγουρα ένας στόχος υψηλός πραγματοποιείται! Οικονομικά, «μαζεύεσαι» και αυτό θα λειτουργήσεις υπέρ σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, τώρα! Κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους σήμερα! Να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση από απόσταση, οι συνέπειες της σημερινής σας επικοινωνίας, θα είναι σίγουρα θετικές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και ποιοτικό φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχεται μία σπουδαία νέα αρχή, που υπόσχεται επιτυχία! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν υψηλό στόχο!

ΛΕΩΝ
Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου φίλε Λέοντα, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σε ωθεί, χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίσεις τον έλεγχο στην σχέση σου, ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς! Γενικά ανανεώνεις και να μεταμορφώνεις την ερωτική σου ζωή, με πάθος και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με περίσσια ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα τακτοποιείς οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις προβλήματα όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact