ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 7 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα νέα, που θα σου δώσουν σιγουριά και πολλά οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και φυσικά, την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει θετικές συνέπειες και λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο, που τώρα σου δείχνει το έμμεσο και διακριτικό του ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι θετικές, κυρίως μέσα από meeting, e-mails και συζητήσεις! Οικονομικά, πετυχαίνεις συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές, που είχαν καθυστερήσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες και νιώθεις ξανά σιγουριά και ηρεμία! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να βιάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα αυτό! Ακόμα κι αν δεν έχεις ενθουσιαστεί με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα, πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες ναι σε αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θέματα, πετυχαίνεις λόγω της αυτοπεποίθησης σου! Στα οικονομικά θα έχεις σίγουρα αύξηση εσόδων!

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο, αφού τα καλά που έρχονται, θα έρθουν για να μείνουν! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται, μέσα από επαφές και επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, που ενδεχομένως αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκουν επιτέλους την λύση τους!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact