ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ. Τετάρτης 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Πορεύεστε στη πορεία που ονειρεύεστε ή ακόμα την ονειρεύεστε μόνο, αγαπητοί Κριοί; Είναι ζωτικό για την ιδιοσυγκρασία σας να έχετε καθαρή οπτική για αυτά που λαχταράτε! Σε αυτή την προσπάθεια θα σας βοηθήσει η στροφή του αλχημιστή Πλούτωνα, που γυρίζει ανάδρομος στον τομέα σας της καριέρας. Προκλήσεις θα σας προσεγγίζουν από παντού – αλλά χωρίς εναντίωση δεν υπάρχει κίνητρο ωρίμανσης. Αξιοποιήστε τη μείωση ταχυτήτων του σύμπαντος, για να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές σας αρχές. Κάτι πραγματικά αξιόλογο σας αναμένει στη συνέχεια!

ΤΑΥΡΟΣ
Σας έχει κουράσει η ρουτίνα της καθημερινότητας, αγαπητοί Ταύροι; Είστε δεξιοτέχνες στην εξισορρόπηση της ατμόσφαιρας, γιατί αγαπάτε τον αργό και σταθερό βηματισμό. προσωπικής με την επαγγελματική σας ζωή. Αλλά μήπως έτσι υπονομεύετε τον αυθορμητισμό και χάνετε πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες; Η στροφή του δυναμικού Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, κεντρίζει την περιέργειά σας.Αντί να εστιάζετε στην αυστηρή πλευρά σας, δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες. Μια διεύρυνση του γνωστικού σας επιπέδου, μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στα βαθιά ενδότερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Είναι δεδομένο ότι συχνά τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται. Ο κύκλος στροφής του μεταμορφωτικού Πλούτωνα σε ανάδρομο, ανοίγει στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας του μυστηρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Αξιοποιήστε τον, επιστρατεύοντας το ερευνητικό σας ταλέντο. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους όρους όλων των συμπράξεών σας, ασχέτως αν θα διατηρήσετε αυτές τις επαφές ή όχι στη συνέχεια… Μόνο έτσι θα νιώσετε την ανακούφιση ότι είναι όλες οι πλευρές καθαρές και παραγωγικές χωρίς αχρείαστες εντάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε μέσα ή έξω, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας ανοίγει τον ανάδρομο κύκλο του στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, διάρκειας μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Να είστε σε ετοιμότητα, γιατί θα υπάρξουν διχόνοιες ανάμεσα σε εσάς και έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Πρέπει πλέον να καταλήξετε αν παραμένετε σε αυτή τη σχέση ή είναι καιρός να την λήξετε. Χειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία κάθε συγκυρία, γιατί το ξεκαθάρισμα των θέσεών σας είναι ζωτικής σημασίας: Αν ακούσετε την άλλη πλευρά χωρίς κριτική διάθεση, το πιο πιθανό είναι να αποκτήσετε έναν πιστό σύμμαχο!

ΛΕΩΝ
Χρειάζεστε επιθεώρηση όλων των συστημάτων σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανατρεπτικός Πλούτωνας ανοίγει τον ανάδρομο κύκλο του στον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, διάρκειας μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Είναι μια σημαντική περίοδος για να συνειδητοποιήσετε ως πού φτάνουν οι ικανότητές σας. Αν δεν μπορείτε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις ή καθήκοντα, αναθέστε τα αλλού και μην ασχοληθείτε άλλο. Διευρύνετε την οπτική σας και το γνωστικό σας επίπεδο, διεκδικήστε εμπράκτως όσα επιπλέον θεωρείτε ότι δικαιούστε. Αντιληφθείτε την πληθώρα των επιλογών σας και θα ανοίξετε πολλούς διαύλους διαλόγου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact