ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/10)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Δες τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη!

Κριός

Η Νέα Σελήνη σε εξέλιξη σας αναγκάζει να βάλετε νέα τάξη στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η Αφροδίτη στον Τοξότη τονίζει το ηθικό και τον αυθορμητισμό σας, Σε όλο το κλίμα όμως υπάρχει μια αντίφαση: ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό που σημαίνει ότι οι άλλοι θα άνουν τα πάντα για να δοκιμάσουν το νευρικό σας σύστημα. Θα ακούσετε πολλά και θα δείτε άλλα τόσα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μη βιαστείτε να ανταποδώσετε. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα την αποκάλυψη μιας νέας πραγματικότητα και ρυθμίστε ανάλογα τη συμπεριφορά σας. Στη δουλειά σας κινηθείτε θαρραλέα και αποφασιστικά. Σε τυχόν ανταγωνισμούς θα βγείτε νικητές. Βάλτε τα δυνατά σας!

Ταύρος

Αναπόφευκτες αντιξοότητες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι συνθήκες της εργασίας σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα φέρει κάποια παρατράγουδα στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να λειτουργήσετε πιο ψύχραιμα την ώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την ανοχή σας. Σε συζητήσεις και σε διαπραγματεύσεις που θα κάνετε, μη βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις ή συμπεράσματα αν δεν σκεφτείτε βαθιά και σοβαρά.

Δίδυμοι

Για εσάς είναι ένα διάστημα αρκετά βελτιωμένο και κοινωνικά τυχερό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθά την βελτίωση των σχέσεων, τονίζει την κατανόηση και την αποδοχή που χρειάζεστε από τους άλλους. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια νευρικότητα κυρίως στην εφαρμογή σχεδίων και στην είσπραξη χρημάτων. Μια πρόταση θα σας ενθουσιάσει, μια εμφάνιση από το παρελθόν όμως, θα σας προβληματίσει. Μετά από αρκετές εβδομάδες, ίσως είναι το καλύτερο διάστημα τώρα για να χτυπήσετε «μεγάλες πόρτες», να προβάλετε το προϊόν σας ή να εντυπωσιάσετε το ακροατήριό σας.

Καρκίνος

Άρης στον Ζυγό και Ερμής μαζί του ανάδρομος, φέρνουν μεγάλο ηλεκτρισμό στο στενό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη σε εξέλιξη σας καταναλώνει αλλά και σας συναρπάζει. Το βάρος της προσοχής σας πρέπει να είναι επικεντρωμένο, τόσο στον οικογενειακό χώρο, όσο και στο τι γίνεται τώρα στον επαγγελματικό. Ο Άρης στον Ζυγό σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα φέρνει έναν μικρό απόηχο δυσκολιών που βιώσατε τα προηγούμενα χρόνια. Αναπτύξτε διπλωματική συμπεριφορά και όχι αντιδράσεις λεκτικές, ή άλλες σε εκείνους που θα σας ενοχλήσουν. Προωθήστε το συμφέρον της δουλειάς σας με τα μέσα που διαθέτετε.

Λέων

Αισθητά βελτιώνεται το κλίμα αυτήν την εβδομάδα και παρά τον ανάδρομο Ερμή, η επιρροή της Αφροδίτης και του Άρη θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε, να μετακινηθείτε και να ψυχαγωγηθείτε. Δεν θα λείψουν από το πλευρό σας άνθρωποι αγαπημένοι, ή για κάποιους, μια ερωτική σχέση παίρνει μεγαλύτερη διάσταση τώρα. Ο Άρης σε καλή όψη με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, σας χρήζει νικητές σε μάχες που ενδεχομένως θα δώσετε. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Παρθένος

Φροντίστε να μην επηρεάζεστε τόσο πολύ από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Σεβαστείτε τις απόψεις των άλλων αλλά μην τις αφήσετε να διαβρώσουν τις δικές σας. Επικεντρωθείτε στη λύση ενός οικογενειακού προβλήματος που τώρα σας δίνεται η ευκαιρία. Διεκπεραιώστε δύσκολες υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με το σύστημα. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σας, αποφύγετε όμως να κάνετε καινούρια έξοδα, παρασυρόμενοι από το άλλοθι του απαραίτητου. Μην εμπλέκεστε σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Η διέλευση του Άρη συνεχίζει να φέρνει καινούρια ενδιαφέροντα στον ορίζοντα της ζωής σας, αλλά ο ανάδρομος Ερμής γίνεται αιτία εκνευρισμού από λόγια και απόψεις κάποιων που δεν συμφωνούν μαζί σας. Οι μέρες θα είναι εξαιρετικά έντονες και καταναλωτικές. Βάλτε ένα φρένο στις υπερβολές του χαρακτήρα σας και στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Κρατηθείτε για να μην πάρετε αποφάσεις χωρίς να έχετε τα απαραίτητα στοιχεία και χωρίς να κάνετε λάθη. Οικονομικά αποφύγετε να παρασυρθείτε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Σκορπιός

Υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία γύρω σας, χωρίς να είναι ορατά τα αίτια που την προκαλούν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να σας προκαλεί να ξοδευτείτε. Προσπαθήστε να ελέγχετε αυτήν την διάθεση. Στο μεταξύ ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί με καθυστερήσεις πρακτικών ζητημάτων, τακτοποίηση ζημιών και εξόφληση λογαριασμών. Τέλος, ο Άρης από τον Ζυγό υποδαυλίζει την ανασφάλειά σας, σχετικά με το μέλλον της δουλειάς που κάνετε. Με δυο λόγια όλο αυτό που ζείτε αυτές τις μέρες, είναι περισσότερο μια παραίσθηση. Καλό θα είναι να προσγειωθείτε και να πατάξετε τους φόβους σας.

Τοξότης

Αξιοποιήστε τα καλά που φέρνει η Αφροδίτη τον τελευταίο καιρό με τη διέλευσή της από το ζώδιό σας. Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και σε λίγο θα γυρίσει και ο Ερμής. Με δυο λόγια η συνεννόηση με τους άλλους προβλέπεται καλύτερη. Συμπαράσταση και βοήθεια από τρίτους δεν θα σας λείψει. Μια δόση ψυχαγωγίας θα σας προσφερθεί σαν δώρο. Ακόμη και ένα σύντομο ταξιδάκι θα σας κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Αισθηματικά μπορεί να μην είστε τόσο καλυμμένοι όσο θα θέλατε, αλλά δεν είστε και άσχημα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος θα τρέξει πολύ, ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός τομέας θα απορροφήσουν την ενέργεια και το ενδιαφέρον σας στην κυριολεξία. Το οικονομικό θα συνεχίσει να σας πιέζει αλλά την τελευταία στιγμή, δίνονται κάποιες λύσεις, ή υποχωρούν οι δυσκολίες. Οικογενειακά υπάρχει ακόμα άγχος για ένα θέμα που δεν έχει λυθεί. Αισθηματικά, μια συνεχής ταλάντευση δεν σας αφήνει να καταλάβετε το που τελικά θα σταθεροποιηθεί η ζυγαριά.

Υδροχόος

Συνεχίζει η περίοδος να είναι αρκετά καλή και τυχερή για εσάς. Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά, τόσο στο στενό περιβάλλον, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αυξάνονται τα πολιτιστικά και τα αθλητικά σας ενδιαφέροντα. Γενικότερα, θέλετε να κάνετε μια νέα εξόρμηση, αλλά δεν ξέρετε προς τα πού να πάτε. Η πολυτέλεια κάποιων μικρών διακοπών σας είναι απαγορευτική. Ο Κρόνος επιμένει να σας ταλαιπωρεί στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά καραδοκεί ο κίνδυνος μιας αδικαιολόγητης σπατάλης. Καλό θα είναι να την αποφύγετε.
Ιχθύες

Τα πράγματα θα κινηθούν γρήγορα όπως και για πολλούς άλλους. Το οικονομικό θα σας απασχολήσει περισσότερο καθώς συσσωρεύτηκαν και νέες υποχρεώσεις. Ένα περιστατικό στον κοινωνικό χώρο θα σας προβληματίσει. Η Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει πιο δυναμική τη δημόσια εμφάνισή σας. Άλλο τόσο όμως αυξάνει τις υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε και τις δημόσιες σχέσεις που πρέπει να εκτελέσετε. Η καθημερινότητα συνεχίζει να σας απασχολεί αλλά δεν σας ταλαιπωρεί τόσο όσο τον προηγούμενο καιρό. Υπερασπιστείτε το συμφέρον και την υγεία σας!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact