ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου

Οι πρωινές ώρες προσφέρουν ευκαιρίες εποικοδομητικών επαφών, συζητήσεων, συμφωνιών.

Τις βραδινές ώρες χρειάζεται να δείξουν προσοχή στα νεύρα και στα καβγαδάκια οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα αισθανθείς φορτωμένος και αρκετά αγχωμένος από τα τρεξίματα της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρακτικά ζητήματα, φέρνουν ψυχρότητα και ρουτίνα στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην φλερτάρεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γιατί θα γίνεις στόχων σχολίων και κουτσομπολιού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρξουν πολλές αναποδιές απρόσμενες! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ, για ανούσια πράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη την σημερινή ημέρα, σε προειδοποιούν πως αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες και θα κάνεις ζημιά στην κοινωνική σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αφού αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα, έτσι όπως αρχικά φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, μην δίνεις υποσχέσεις στο έτερον ήμισυ, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πρέπει να αποφύγεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, πες όχι στο ρίσκο και στην υπερβολική γενναιοδωρία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα που πραγματοποιείται η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να κάνεις εκ νέου εκτιμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και πάλι, σε μία ιστορία του ερωτικού σου παρελθόντος, την οποία εξιδανικεύεις και ξανά πληγώνεσαι και απογοητεύεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις μουρμούρα, ξεσπάσματα, γκρίνια και παράπονα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου και οι συνεργασίες σου, κλονίζονται, γι’αυτό ψυχραιμία! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς, αποφεύγοντας αυθόρμητες δράσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κατά την διάρκεια ενός φλερτ, μίας ερωτικής επικοινωνίας, πρέπει να προσπαθήσεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, για να μην προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει σήμερα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένα αναπάντεχα έξοδα για μετακινήσεις κυρίως! Στην καριέρα, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ορισμένες καταστάσεις και ενδεχομένως να αγχωθείς λίγο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω των όψεων Αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα και Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι έντιμος, ειλικρινής και ολιγαρκής απέναντι στο ταίρι σου! Μην τον θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ξεπερνάς τα όρια και εκθέτεις τον εαυτό σου, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, πρέπει να αναμένεις έξοδα, απώλειες και πιέσεις! Στην δουλειά, ο χρόνος δεν είναι αρκετός σήμερα, για να τελειώσεις τις εκκρεμότητες σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε αφορούν άμεσα και οφείλεις να αποφύγεις τις παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό, αν δεν θες καταλήξετε σε καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αλλά τελικά δεν είναι όλα όπως φαίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε ρίσκο και επιπόλαιες δράσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει σήμερα! Προσπάθησε να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δράση, απόφαση και κυρίως, σε κάθε σου διαπροσωπική συναναστροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, να απογοητευτείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού άλλα περίμενες και άλλα έγιναν! Αν είσαι δεσμευμένος και είσαι μπλεγμένος σε μία παράνομη ερωτική ιστορία, φρόντισε να είσαι προσεκτικός πολύ, διότι κινδυνεύεις από επιζήμιες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, απρόσμενα έξοδα θα έρθουν σήμερα! Στον τομέα της εργασίας, φρόντισε να μην είσαι αφηρημένος, αν δεν θες να έχεις σημαντικά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες προέρχονται από τον φιλικό τομέα! Ωστόσο, μην αγχωθείς, αφού τα προβλήματα, θα είναι παροδικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την έκρυθμη συμπεριφορά σου το ταίρι σου, επειδή απλά το θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρεξηγείς μία ευγενική και φιλική συμπεριφορά, θεωρώντας την φλερτ, γιατί θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε καυγάδες και παρεξηγήσεις! Οικονομικά, προσπάθησε να μην κάνεις αυθόρμητα έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε επηρεάζει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και φλερτ, επειδή έτσι απλά σε βολεύει! Να θυμάσαι πως την σημερινή ημέρα, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι αξιόπιστος, αφοσιωμένος, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, σοβαρά λάθη που κάνεις σήμερα, θα σου στοιχήσουν! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην παίρνεις ρίσκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι οπωσδήποτε συνεπής και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις μεγάλες προσδοκίες σου και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις αποκαλύψεις στην σχέση σου, που θα σε προσγειώσει απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις άμεσα να επιστρατεύσεις σοβαρότητα και ωριμότητα, αν δεν θες απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μάθεις να μην βασίζεσαι, στα λόγια τους, διότι κρύβονται πολλά από πίσω! Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μια όμορφη γνωριμία θα υπάρξει στην ζωή, στην οποία όμως δεν πρέπει να άμεσα να στηριχθείς, κάνοντας όνειρα και σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα για τα αισθήματα του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δυσάρεστες οι εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου, λόγω αλόγιστων εξόδων! Στην καριέρα, έρχονται αποκαλύψεις που σε αποσυντονίζουν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, πλήττουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ενδεχομένως, να αναγκαστείς να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Η ημέρα φέρνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια σε διάφορους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα οφείλεις να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος σε νέες γνωριμίες, αν δεν θες να προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δεις κατάματα ορισμένες αλήθειες για την σχέση σου, διαφορετικά θα έχεις απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ετοιμάσου να απομυθοποιήσεις ορισμένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Στον οικονομικό τομέα, δεν έχεις εκτιμήσει σωστά τις υποχρεώσεις σου και ξεμένεις!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact