ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα αισθηματικά σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη συναισθηματική και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα είσαι σε θέση να ξεφύγεις από κολλήματα και εξαρτήσεις. Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις ταχύτητα στα γεγονότα, πάντως το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις ώθηση στις καταστάσεις, δεν θα αδρανήσεις, θα αξιοποιήσεις τα συμβάντα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις απερισκεψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απότομες αντιδράσεις. Εσύ που προσπαθείς να κατευθύνεις το ταίρι σου θα πρέπει ο τρόπος που θα επιλέξεις για να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις να είναι μεθοδικός ίσως και αρκετά διπλωματικός. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, οι νευρικές ή παρορμητικές αντιδράσεις ίσως να δημιουργήσουν πεδίο έντασης.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει επικοινωνιακά ανοίγματα για φλερτ. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.

Σε σχέση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε τονώσει, θα νιώσεις δυναμισμό, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σου. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες, μη προσπαθήσεις να καλύψεις τις επιθυμίες σου βγάζοντας πείσματα και αρνητικές αντιδράσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact