ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα αισθηματικά σου

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη προσιτή αυθόρμητη και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, κινήσου με χαλαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αυθορμητισμός άνεση και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα αφήσεις τον εαυτό σου να εκδηλωθεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα αφήσεις περιθώριο νέας γνωριμίας. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη του δεσμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη δε θα θελήσεις να καμουφλάρεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η θετική σου διάθεση και η ανάγκη σου να προσεγγίσεις θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις, θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, οι κινήσεις σου θα είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, δεν πρόκειται να πέσεις έξω.

Σε σχέση. Με το Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Αν βάλεις στόχο να ενθουσιάσεις ή να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου θα τα καταφέρεις, πρότεινε ελεύθερα αυτό που θα σκεφτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Τα γεγονότα δε θα σε αφήσουν να αδρανήσεις, οι συνθήκες και οι νέες προοπτικές θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τη ζωή σου, να ονειρευτείς, να επιδιώξεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την αποκαλυπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε αποτρέψει από τα ίδια λάθη, θα προχωρήσεις μπροστά αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακρόχρονο δεσμό ίσως να νιώσεις κάπως στάσιμες τις καταστάσεις. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ίσως να αισθανθείς πως πιέζεσαι ή πως τα πράγματα δεν παίρνουν την εξέλιξη που θέλεις, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, κινήσου διπλωματικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact