ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την Παραμονή Πρωτοχρονίας 31 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Σκορπιέ, θα είναι έκδηλη αυτή την περίοδο. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες, αφού δεν είναι προς όφελός σου να φτάσεις στα άκρα. Το βράδυ σου, μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά, Σκορπιέ, στο χώρο της εργασίας σου. Σήμερα, που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η περίοδος αυτή, Τοξότη, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και με ό,τι κι αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίταξε το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία, Τοξότη, και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά σου, Τοξότη, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Βρίσκεσαι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, Αιγόκερέ μου, η οποία θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, διότι τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει πολύ τον εαυτό σου. Επίσης, αυτή την περίοδο βλέπω να έχεις εύνοια στα επικοινωνιακά σου πάρε-δώσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη σχέση σου, Αιγόκερε, και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την ενεργητικότητα και δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact