ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την Παραμονή Πρωτοχρονίας 31 Δεκεμβρίου

Η τελευταία μέρα του 2018, με την Σελήνη στον Σκορπιό μας βρίσκει με ερωτική διάθεση και με ισχυρή γοητεία και διαίσθηση! Μετράμε αντίστροφα, για ένα 2019 γεμάτο ευτυχία, υγεία και ψυχική ηρεμία!

Ας περάσουμε όλοι υπέροχα σήμερα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς, Κριέ, σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα, ασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες σου δίνουν πολλά πλεονεκτήματα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και αύριο σε περιμένουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Κριέ, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στη σχέση σου, για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε ευνοήσει, ώστε να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, δεν πας άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Περίοδος, Ταύρε, που οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, διότι θα σου φέρουν προβλήματα. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κάνεις τον περίγυρό σου χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι σήμερα, Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις, ώστε να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact