ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Οι προτάσεις που μπορεί σήμερα να σου κάνουν, δεν είναι απαραίτητα συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο ν’ αποφύγεις κινήσεις, ακόμη και οικονομικές συναλλαγές, που ίσως φέρουν ρίσκο στα κεκτημένα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θυμήσου ν’ αφήνεις και κάποια πράγματα στην άκρη, Παρθένε μου. Όσο σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να βγάζεις νόημα, τόσο τρελαίνεσαι. Αναλογίσου, πως δεν ερμηνεύονται τα πάντα και ότι υπάρχουν και τακτικές που είναι άγνωστες σε σένα. Αποστασιοποιήσου! Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, Παρθένε, αλλά πρέπει να ξεκουραστείς και μετά να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται, αν κάνεις τις σωστές επαφές και κλείσεις ωφέλιμες συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι στόχοι σου, Ζυγέ, είναι εφικτοί και η προσπάθειά σου επαρκής, ενώ τα εμπόδια που βλέπεις κι αγχώνεσαι, μόνο μια καθυστέρηση μπορεί να επιφέρουν, όχι όμως κι ανατροπή. Ηρέμησε επομένως και περίμενε, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος σου και η επίτευξη των στόχων σου δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις, Ζυγέ μου, σήμερα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει η σχέση σας να γίνει πιο ισορροπημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην εργασία σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο τη σημερινή ημέρα και καλό είναι να προσέχεις ακόμη και τις πιο απλές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, μια συζήτηση θα δώσει επιβεβαίωση στις ανησυχίες και τις υποψίες που έχεις τον τελευταίο καιρό για κάποια άτομα. Σκέψου όμως την πηγή των πληροφοριών σου και ποιο συμφέρον είχαν αυτοί που σου τις έδωσαν. Οι μετρημένες κινήσεις θα βοηθήσουν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Σκορπιέ, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ευχάριστα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις, Σκορπιέ, κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το πάθος σου για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου, Τοξότη μου, έχει καταντήσει εμμονή. Οι εμμονές όχι μόνο δε βοηθούν, αλλά τελματώνουν τον άνθρωπο και τον οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές. Προσοχή, λοιπόν! Άσε τα πράγματα να κυλίσουν και λίγο μόνα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά του και να βάλετε δυνατότερα θεμέλια στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, ή σχέδια για το μέλλον, αφού υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, τα οποία στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, Αιγόκερέ μου, σ’ εκμεταλλεύονται χωρίς αιδώ. Δεν χρειάζεται να βάζεις το κεφάλι κάτω και να υπομένεις, ούτε να επαναστατήσεις με υπερβολές, όσο δίκιο κι αν έχεις, αφού μπορεί να εκτεθείς. Απλά μάθε λες όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις πολλές συζητήσεις, αλλά καλύτερα προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που ίσως σ’ επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που ενδεχομένως θα προκύψουν.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact