ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αυτογνωσία δεν αποκτιέται με αυστηρή αυτοτιμωρία, Κριέ μου, αλλά με αγάπη και κατανόηση. Όσο τιμωρείς τον εαυτό σου, τόσο τον μπλοκάρεις και δεν τον αφήνεις ν’ αναπνεύσει, για να έχει τη σωστή στάση που επιθυμείς. Άλλαξε, λοιπόν, συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα του παρελθόντος, Κριέ, αντιμετωπίζονται με ειλικρινή συζήτηση και προσεκτική συμπεριφορά. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Θα πετύχεις σήμερα συνεργασίες, που θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα κι όχι αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να έρθεις σε πολλές επαφές και προπαντός σε συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια, με δεδομένη και την ψυχολογία σου, που αυτή την εποχή είναι πεσμένη. Οι τυπικές επαφές είναι πιο ανώδυνες και πιο συμφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό το οποίο ζητάς στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ανησυχείς, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό σου ανοίγει το δρόμο, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο, που να σ’ ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό όμως που έχεις και τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σταμάτα να ξεσπάς στους άλλους, Δίδυμέ μου, για τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Σκέψου πως δε σου φταίνε οι άλλοι και πως κι εκείνοι έχουν τα δικά τους θέματα να παλέψουν και να επιλύσουν. Μια συζήτηση «με σένα, για σένα» θα σε βοηθήσει καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμέ μου, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Ας μη σε πιάνουν ανασφάλειες και πανικός, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πολύ καλές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Όταν όλα βαίνουν καλώς, Καρκίνε μου, δεν ξεχνούμε αυτούς που μας στήριξαν στα δύσκολα. Έχεις πάρει πολλά και σήμερα είναι η μέρα ν’ αρχίσεις να δίνεις πίσω. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η αχαριστία δεν είναι χαρακτηριστικό του δικού σου ζωδίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, οι ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δε θα μπορείς στο μέλλον να υποστηρίξεις. Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Λέων, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μέρα σου. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις σκληρά λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις σοβαρές αντιδράσεις. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, τις οποίες, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, αφού υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς τώρα να αντιληφθείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ελευθερία είναι ύψιστο αγαθό για σένα, Λέων, το οποίο δε θέλεις να αποχωριστείς με κανένα τρόπο. Αυτός είναι κι ο λόγος που δύσκολα αναλαμβάνεις κάποια μη αναγκαία υποχρέωση. Πρόσεξε όμως, επειδή μπορεί να χαρακτηριστείς ως άτομο ευθυνόφοβο, κάτι που δεν επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Λέων, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μέρα σου. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact