ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για Παρασκευή 1 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Απέφυγε συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρορμητισμό και νευρικότητα, κυρίως σε διαπροσωπικές επαφές και συναντήσεις, αφού θα εκτεθείς γιατί θα «βγάλεις» τον λάθος εαυτό σου! Σταθερές σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου, θα αντιμετωπίσουν αρκετές ανατροπές, εντάσεις και κάποια απρόσμενα αρνητικά γεγονότα που μπορεί να φέρουν ρήξεις, γι’αυτό μείνε όσο μπορείς ήρεμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι αρκετά επίφοβα σήμερα, γι’αυτό προσοχή! Έρχονται ρήξεις και εντάσεις στην σχέση σου και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις οξυθυμία και την τάση σου για κόντρα, αφού θα πεις λόγια που ίσως θα μετανιώσεις, αλλά δεν θα μπορείς μετά να τα πάρεις πίσω! Αν είσαι ελεύθερος, θα συμβούν σήμερα κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον ευαίσθητο τομέα της καριέρας, πρόσεχε τι λες, πως το λες και σε ποιον το λες, αλλά και τα email που στέλνεις ή τα τηλεφωνήματα που κάνεις! Μην παρασύρεσαι από παρορμητικότητα και νεύρα! Οικονομικά η ημέρα δεν ενδείκνυται για συμφωνίες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, θα χρειαστεί σήμερα να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Περιόρισε οπωσδήποτε τον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σου, αν δεν θες να πέσεις σε λάθη και σε λόγια, που αργότερα θα μετανιώσεις! Προσοχή επίσης χρειάζονται οι μετακινήσεις σου! Οργάνωσε καλύτερα τα ταξίδια σου ή τις εκδρομές σου και φρόντισε να έχεις ηρεμία και υπομονή στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα, αφού μάλλον θα κάνεις λάθος επιλογές και θα πάρεις εσφαλμένες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μία απρόσμενα επαναστατική συμπεριφορά, που προκαλεί εντάσεις και καυγάδες με τον σύντροφο. Προσοχή, γιατί είσαι εσύ επιρρεπής σε λάθος παρορμητικά λόγια και εκφράσεις, που παρεξηγούνται και θίγουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο περίσσιος ενθουσιασμός σου, σε παρασύρει σε ανώριμα λάθη, στα επαγγελματικά σου. Οικονομικά, κάνεις έξοδα που πολύ πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, δεδομένου ότι έκανες υπερβολική υπομονή και «μάζευες» πολλά μέσα σου τόσο καιρό, τώρα είσαι έτοιμος να εκραγείς από στιγμή σε στιγμή! Το πρόβλημα είναι πως με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μάλλον θα το παρακάνεις και ξεπεράσεις τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να πεις αρκετές κακίες μέσα στα νεύρα σου, σε ανθρώπους που σίγουρα δεν εννοείς! Μάθε να συγχωρείς και να δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία, ιδίως σε αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν, χωρίς να προκαλείς εντάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αναμένονται ρήξεις και καυγάδες με τον σύντροφο, κυρίως για λόγους ζήλιας ή για κοινά οικονομικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, μην στηρίζεσαι στο σεξ, αλλά στην ουσία, ώστε να δεις αν αξίζει να προχωρήσει! Αν σε ενδιαφέρει μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε είναι πολύ πιθανό σήμερα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύσκολα τα πράγματα για τα οικονομικά σου! Έρχονται ξαφνικά έξοδα και πιέσεις που σε αγχώνουν και σε πιέζουν! Επαγγελματικά, φρόντισε να διατηρήσεις ήρεμες και φιλικές, τις συναδελφικές σου σχέσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact