ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Απριλίου

Λέων♌
Γενικά
Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες χρόνιες βαθιές σκέψεις και επιθυμίες σου! Μην παρασυρθείς από το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία και μην αποκαλύπτεις πουθενά, κανένα από τα σχέδια σου τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας απωθημένος ή ακόμα και απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι! Γενικά πάντως, μπορείς τώρα να κερδίσεις, ότι έχεις σκοπό στον ερωτικό τομέα, λόγω της αυξημένης σου γοητείας! Ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται αισθητά και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου, ενώ οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

Παρθένος♍
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα, αφού θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές εξελίξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Προσπάθησε μόνο, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, απατηλές προσδοκίες και μεγάλα λόγια, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία! Κράτα τις ισορροπίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, μετά από μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα, μία συζήτηση ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, για εκείνον και την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια δεδομένα που είχες στην καριέρα, αφού σήμερα θα σου δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Μην πάρεις σήμερα οικονομικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις! Περίμενε καλύτερα την αυριανή ημέρα!

Ζυγός♎
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Αφροδίτη και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξαγώνου, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου και ιδιαίτερα την καθημερινότητα σου! Τελευταία κάποια θέματα και υποχρεώσεις που σε απασχολούν, σήμερα βρίσκουν την λύση τους, αρκεί να μην βιαστείς, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία! Ωστόσο, είναι η ιδανική ημέρα για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή και υγιεινής διατροφής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί μάλλον δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε και θα εκτεθείτε σε συναδέλφους ή ακόμα και ανώτερους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στην σχέση σου, θα ανταμειφτούν! Συνέχισε να δείχνεις έμπρακτα την αγάπη σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις πιο πολύ στον τομέα της καριέρας και σίγουρα θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, θα έρθει μία ουσιαστική λύση από το πουθενά, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί τελευταία!

Σκορπιός♏
Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σου προσφέρει την απόλυτη εύνοια! Εκμεταλλεύσου τώρα, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και προβολή του εαυτού σου! Ναι στην αυξημένη σου δημιουργικότητα και στην λάμψη, σε κάθε σου εγχείρημα, όχι στις υπερβολές και την έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη εύνοια σήμερα στην σχέση σου, η οποία χαρακτηρίζεται, από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον και σταθερότητα! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μην χάσεις ευκαιρία τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάρε άφοβα σήμερα πρωτοβουλία και κάνε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Πες όχι στα οικονομικά ρίσκα και στα αλόγιστα έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας!

Τοξότης♐
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, μπορεί το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία, να σε παρασύρει σε κάποια λάθη ή υπερβολές, το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε σώζει τελευταία στιγμή! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, σήμερα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές και αποφάσεις! Αν έχεις σκοπό να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για συμφωνίες και αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε γκρίνια και παράπονα, χωρίς σημαντικό λόγο! Αντ’ αυτού τώρα μπορείς να λύσεις παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι τώρα εδώ! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά φρόντισε να γίνει με διακριτικότητα και επιφύλαξη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, τώρα επιτέλους λύνονται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact