ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Απριλίου

Αιγόκερως♑
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα που ο Κρόνος στο Ζώδιο σου, σχηματίζει Εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα έχεις σημαντική εύνοια, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους πως οι προσπάθειες και οι αγώνες σου ανταμείβονται! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά! Προσοχή μόνο σε οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις μόνο ποιοτικό φλερτ και έτσι κάνεις μία γοητευτική γνωριμία, που μπορεί εύκολα να οδηγηθεί σε μία σταθερή και μόνιμη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε τώρα μία συζήτηση που θες εδώ και καιρό να κάνεις με τον σύντροφο! Είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις, θα εξομαλύνεται καταστάσεις και θα έρθετε πιο κοντά, βελτιώνοντας την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή για να προχωρήσεις σε επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, συμφωνίες ή συνεργασίες!

Υδροχόος♒
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Η αυτοεκτίμηση σου είναι σίγουρα αυξημένη και αυτό προκαλεί βλέμματα θαυμασμού, από τους γύρω σου! Εσύ φρόντισε μόνο να περιορίσεις πείσματα και δογματική συμπεριφορά απέναντι τους, παρασυρόμενος από το Τετράγωνο Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά! Η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και αποδείξεις ερωτικής πίστης από τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ανοίγουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα εργασία! Οικονομικά οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

Ιχθύες♓
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες σου τις σκληρές προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκάλεσαν! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αρκεί να μην παρασυρθείς πάλι σε μεγάλες προσδοκίες και μεγάλα λόγια, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου του Ερμή στο ζώδιο σου, με τον Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα και μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας! Βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα και πολύ πιθανόν να παρθεί ακόμα και μία απόφαση επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, χωρίς όμως ιδιαίτερες μεταβολές! Οικονομικά λύνεις προβλήματα, βρίσκεις λύσεις και έχεις απόλυτη τύχη!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact