ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα έχεις σήμερα τη διάθεση, Λέων, να είσαι λίγο αυστηρός στην κριτική σου απέναντι σε φιλικά σου πρόσωπα. Ξέρουν όμως, ότι όλα αυτά τα λες από αγάπη κι ενδιαφέρον. Τα κακώς κείμενα θα ξεπεραστούν και οι σχέσεις θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Λέων, σήμερα θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ευχάριστες συναντήσεις φέρνει η μέρα, Παρθένε, μαζί με σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή. Πρόκειται για ένα άκρως ουσιαστικό 24ωρο, κατά το οποίο έχεις την ευκαιρία να καταφέρεις πολλά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη πιο άνετα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε υπομονή, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων, ενώ θα σου παρουσιαστούν από τρίτους κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι μέσα στην πλήρη ικανοποίηση, Ζυγέ, ο κοινωνικός σου περίγυρος σε θαυμάζει, η οικογένειά σου κρέμεται απ’ τα χείλη σου κι εσύ πραγματικά δείχνεις να το απολαμβάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Ζυγέ. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει πιο άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα σήμερα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact