ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πιέζεσαι στο να βρεις λύσεις σε προβλήματα τρίτων, Σκορπιέ μου, κι εκείνο που σε εκνευρίζει, είναι πως νιώθεις ότι δε σε κατανοούν. Ηρέμησε λίγο και θα δεις, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Σκορπιέ, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που θα είσαι ασυγκράτητος. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, να ξέρεις ότι το άμεσο μέλλον σού επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Προσπαθούν οι γύρω σου να σε συμβουλεύσουν, Τοξότη μου, και θέλουν να σου δώσουν ένα χέρι βοήθειας. Το ότι εσύ αισθάνεσαι πως δεν το έχεις ανάγκη είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να προσέξεις πώς θα τους το πεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, Τοξότη μου, για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια, διαφορετικά θα γίνουν κινήσεις, που δε θα σε συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θέλεις να βγεις, Αιγόκερε, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με αγαπημένα σου άτομα. Μη θυμώνεις όμως που δε σ’ ακολουθούν, αφού δε σε ακυρώνουν οι γύρω σου, αλλά απλά δεν έχουν σήμερα ελεύθερο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Αιγόκερε, θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αν τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact