ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα βρίσκεσαι σε διαρκές τρέξιμο, για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν και θέλουν άμεση λύση. Αυτό σε αγχώνει ιδιαίτερα, αλλά η δυναμικότητά σου δε σου επιτρέπει ν’ αφήσεις τα πράγματα στη μοίρα τους. Με λεπτομερή προγραμματισμό, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και μάλιστα, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Λέων. Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία, αν είσαι χωρίς ταίρι. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει και συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Λέων, και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης από τους Ιχθείς, Παρθένε, σήμερα θα σε κάνει να κινητοποιηθείς και να δρομολογήσεις κάποια πράγματα, τα οποία μέχρι τώρα περίμενες με… τα χέρια σταυρωμένα. Θα δράσεις με πολύ ταχύτερους ρυθμούς, ώστε να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η οικογένειά σου θα σε παρακινήσει να οργανώσεις τα πράγματα και τα μέλη της υπόσχονται να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να παρέμβεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να πεις πράγματα, που ίσως αρχικά στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα ενισχύσουν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις απόλυτα αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, πραγματοποιούνται οι προσδοκίες σου κι αυτό σε γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Στο παρελθόν έχεις κουραστεί πολύ για όλες αυτές τις υποθέσεις και τώρα οι σωστές σου κινήσεις σε δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Μοιράζεσαι αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές σου με αγαπημένα σου άτομα κι εκείνο που θα εισπράξεις είναι θαυμασμός, αγάπη, αλλά και ενθάρρυνση, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ μου, διέρχεται μια μικρή κρίση. Για να ισορροπήσεις τα πράγματα, καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά μπορείς να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα κατοχυρώσεις τη θέση σου στον κοινωνικό σου περίγυρο, αφού οι κινήσεις σου θα είναι ιδιαίτερα εύστοχες και πάρα πολύ έξυπνες. Καταφέρνεις να βγάλεις εκτός πεδίου ένα άτομο που ήταν αρνητικό απέναντί σου και με τα λόγια του το τελευταίο διάστημα σού είχε δημιουργήσει προβλήματα. Η δικαίωση που προσδοκούσες, είναι δική σου και φαίνεται ότι πήρες το μάθημα, να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, δείχνοντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Σκορπιέ, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα τακτοποιήσεις πάρα πολλές υποθέσεις που αφορούν θέματα οικογένειας. Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό στον περίγυρό σου, ενώ η καλή διάθεση που θα αναβλύζει από μέσα σου, θα οδηγήσει τους άλλους γύρω σου στο να χαίρονται μαζί σου. Οι υποθέσεις που δρομολογείς, βρίσκονται όλες σε πολύ καλό σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα, Τοξότη, τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, καθώς έρχονται ευχάριστες εξελίξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που θα σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact