ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, αντιλαμβάνεσαι ότι η επιτυχία κάποιες φορές αντλείται από μέσα μας, χωρίς υποχρεωτικά να έχει γίνει κάτι σπουδαίο. Τα απλά πράγματα γύρω σου και τα άτομα που είναι κοντά σου, δημιουργούν αυτές τις σκέψεις. Ανεβαίνει η διάθεσή σου και ως αποτέλεσμα διοργανώνεις μικρές απολαυστικές στιγμές, για σένα και τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Αιγόκερε, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις σήμερα πολλούς στόχους σου, Αιγόκερε, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες κι οδηγούν στην επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν σκέψεις ωφέλιμες για τα οικονομικά σου και πρέπει να τις αξιολογήσεις σοβαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ωριμότητα που νιώθεις, Υδροχόε, σε κάνει σήμερα να πατάς γερά στα πόδια σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Αρχίζεις να δρομολογείς τα σχέδιά σου κι έχεις διάθεση να μην αφήνεις πλέον το χρόνο να περνά χαμένος. Θα είσαι γεμάτος ενέργεια και μπορείς να μοιραστείς τα όνειρά σου με άτομα του φιλικού σου περίγυρου, που ομολογουμένως δεν περίμεναν τόση αποφασιστικότητα από την πλευρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Υδροχόε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς επίσης να λύσεις κάποια θεματάκια, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα που θα σε θέσουν εκτός προγραμματισμού.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, ένα άτομο της οικογένειάς σου θα θέλει να κάνετε μια συζήτηση για σχέδια, που έχει στο μυαλό του για το μέλλον. Η συμβουλή σου θα του φανεί αρκετά χρήσιμη. Οι δικές σου υποθέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και για τις βασικότερες από αυτές, σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Ιχθύ, που δεν περίμενες και θ’ απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Κάνε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact