ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Για ακόμη μια φορά, Λέων, το παρελθόν σού χτυπάει την πόρτα. Φρόντισε να ανοίξεις και να το καλωσορίσεις! Έχει να σου δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αυτά που έρχονται, όχι σημειωτόν, αλλά καλπάζοντας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, ενώ με τον Άρη στο ζώδιό σου, η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία σε ελεύθερους λέοντες. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τον καλύτερο εαυτό σας, για να έχει και συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Λέων, διαφορετικά θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, αλλιώς θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είναι καιρός, Παρθένε, να βγεις από το «καβούκι» σου και να γίνεις ο πρακτικός άνθρωπος, αυτός που δρα δυναμικά και κυνηγάει τις ευκαιρίες, αλλάζει τα πάντα και δημιουργεί νέα δεδομένα, μακριά από κάθε συντηρητισμό και προκατάληψη. Τώρα είναι η ευκαιρία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε μου, να παρέμβεις στον αισθηματικό τομέα, λέγοντας πράγματα που ίσως στην αρχή στενοχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά τελικά θα διασώσουν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Χρειάζεται και λίγη διάκριση, Ζυγέ μου, αφού ο αφορισμός σε κάθε δυσκολία δεν είναι αντίδραση σοφού ανθρώπου. Σταμάτα, λοιπόν, να τα τσουβαλιάζεις όλα στο ίδιο σακί. Ξεχώρισέ τα, ξεκαθάρισέ τα και με λίγη ευελιξία θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απογοητευτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ μου, υπάρχει κίνδυνος να περάσει μια μικρή κρίση. Για ν’ αποφευχθεί, φρόντισε να συζητήσεις έγκαιρα με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις. Τα οικονομικά σου δείχνουν πως είναι στάσιμα. Μπορείς πάντως ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που σχεδιάζεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είναι καιρός ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου, Σκορπιέ, και να κάνεις κάποιες αλλαγές. Βάλε το δικό σου γούστο και μην αφήσεις τους άλλους να παρέμβουν σε κάτι τόσο προσωπικό. Άλλωστε, ο χώρος είναι δικός σου κι εσύ θα τον χαίρεσαι, οπότε οι τρίτες γνώμες πρέπει να μπουν στο περιθώριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, δείχνοντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ένα ταξιδάκι, Τοξότη, με αλλαγές παραστάσεων και με λίγους, εκλεκτούς φίλους, είναι αυτό που χρειάζεσαι εδώ και καιρό. Νομίζω πως είναι ο κατάλληλος καιρός να το πραγματοποιήσεις, αφήνοντας πίσω προβλήματα και σκοτούρες. Όταν επιστρέψεις ίσως σου φανούν λοφίσκοι αυτά που τώρα βλέπεις ως βουνά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα τις καταστάσεις, Τοξότη, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Τα πράγματα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο, αφού έρχονται κάποιες ευχάριστες πρωτοβουλίες από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες για εσένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact