ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις, Κριέ, για να τις ξεκαθαρίσεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και υπάρχει ο κίνδυνος να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς λίγο παραπάνω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις υψηλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δε χρειάζεται τόσος ενθουσιασμός, Ταύρε, οι καιροί είναι χαλεποί και πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Σιγά – σιγά και ένα – ένα τα θέματα. Η σύνεση και η προσοχή πάντα βοηθάνε καλύτερα και προστατεύουν από κακοτοπιές, οι οποίες δεν είναι πάντα ορατές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Ταύρε, θ’ ανεβάσουν σήμερα τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα έχεις συναγωνισμό. Θα βρεις, λοιπόν, την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να κλείσεις τα μέτωπα που έχεις αφήσει ανοιχτά. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Το αντίθετο θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον, που ίσως αποδειχτούν αξεπέραστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Δίδυμε, έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, ώστε να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε τις παγίδες που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα, Δίδυμε. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σε κάθε συναλλαγή να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Κάποιοι άνθρωποι, Καρκίνε, από τη φύση τους και με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, προτιμούν να προσαρμόζονται, ενώ κάποιοι άλλοι επαναστατούν και καινοτομούν. Φρόντισε να είσαι από αυτούς που πρωτοπορούν – είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μάλλον έχεις παραμελήσει κάποια θέματα, Καρκίνε, που έχουν σημασία για τον αισθηματικό σου τομέα. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να ισορροπήσουν πάλι οι καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές. Μην χαλαρώσεις σήμερα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με αποτέλεσμα ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact