ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 16 Μαρτίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ήρθε η ώρα, Λέων, να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αρκετό καιρό σύρθηκες πίσω από τις επιλογές άλλων, παραμελώντας τα δικά σου «θέλω» και επιθυμίες. Κατάλαβες ότι ελάχιστοι βάζουν κάποιον άλλον πάνω από τον εαυτό του και πικράθηκες όταν ένιωσες ότι σε χρησιμοποιούν. Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν και απομακρύνσου από τους ανάξιους. Έχεις την δύναμη να κινείς τα νήματα της ζωής σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Λέων, που δεν περίμενες και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Καλό είναι, να δείξεις υπομονή, αφού οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τελευταία, Παρθένε μου, έχεις πολύ θυμό μέσα σου, μη μπορώντας να κατανοήσεις γιατί άτομα από το περιβάλλον σου συμπεριφέρονται τόσο πολύ ανταγωνιστικά και προσπαθούν να επηρεάσουν κοντινά σου πρόσωπα και να τα απομακρύνουν από εσένα. Όλοι όσοι σε περιβάλουν, δεν είναι απαραίτητα φίλοι σου, αφού κάποιοι μπορεί να σε πλησιάσουν επειδή έχουν τους δικούς τους στόχους. Δεν είναι λύση ο θυμός, οπότε συζήτησε μαζί τους (παρουσία των φίλων σου) γι’ αυτά που σε ενοχλούν, απαίτησε εξηγήσεις και αντιμετώπισέ τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς, Παρθένε μου, και σήμερα να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, ώστε να γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, ξεκινάς τη μέρα με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο προβλήματα που σε ακολουθούν από παλιά. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact