ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 16 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Δεν αξίζει τον κόπο, Τοξότη μου, να υποφέρεις και να φθείρεσαι σε καταστάσεις, που έχουν χάσει πια την αξία τους για σένα. Μην τους χαρίζεις τη γαλήνη και την ηρεμία σου. Απομακρύνσου και δημιούργησε νέα δεδομένα στη ζωή σου. Όσο δύσκολα και να είναι στην αρχή, έχεις τη δύναμη και θα τα καταφέρεις! Πάλεψε για να μπορείς να ορίζεις εσύ τον τρόπο που σου αρέσει να ζεις και τους ανθρώπους που θα σε περιβάλουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη μου, να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα, που μπορεί να γίνουν στην σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς ακόμη σε πολλά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Γνωρίζεις, Αιγόκερέ μου, ότι κάποιες φορές ρίχνεις σε τρίτους τις αιτίες των προσωπικών σου αποτυχιών. Όλοι όμως ξέρουν τις ικανότητες που έχεις και πιστεύουν ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλύτερα. Οι υπεκφυγές, λοιπόν, δε σου είναι χρήσιμες, οπότε ασχολήσου σοβαρά με σημαντικά πράγματα, που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αφού θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχετικά θέματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact