ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Υπήρχαν μερικά θέματα από το παρελθόν, Τοξότη, τα οποία δεν είχαν βρει τις λύσεις τους. Σήμερα που μπαίνει ο Άρης στους Ιχθείς, οι κύκλοι που είχαν μείνει ανοιχτοί, αρχίζουν να κλείνουν. Έχεις μεγάλη ευφυΐα και ξέρεις πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Σταδιακά, το τοπίο ξεκαθαρίζει και κρατάς κοντά σου πραγματικά αυτό που σου δίνει την πληρότητα, την αξιοπιστία και τη γαλήνη της ψυχής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε βασανίζουν πολλά θέματα, Τοξότη μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα θέλεις να κάνεις κι αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να εκνευρίζεσαι με απόψεις, με τις οποίες δε συμφωνείς. Μην έχεις επιθετική συμπεριφορά. Προσπάθησε με ψυχραιμία να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι αυτό που λένε, δεν είναι σωστό. Άλλωστε, πρέπει να θυμηθείς ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και πως υπάρχει μεγάλη διαφορετικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε, αν σήμερα αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί, ώστε να παρουσιαστούν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρξουν σήμερα ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν εξαιρέσουμε κάποια ζητήματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Επιβάλλεται σήμερα, Υδροχόε, η προετοιμασία σου να είναι πλήρης, για ν’ ασχοληθείς με υποχρεώσεις που θα σου απορροφήσουν αρκετό χρόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία σε απασχολούν και θα προσπαθήσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια δικών σου ατόμων, που δείχνουν πως θα σε στηρίξουν και δε θα σε αφήσουν να εκτεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτισμό, Υδροχόε, έχεις, αλλά ξέρεις και να ελιχθείς εκεί που χρειάζεται. Άφησέ τα, λοιπόν, σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact