ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου

Ο Άρης από σήμερα περνάει σε μία όχι και τόσο ευνοϊκή θέση, στο Ζώδιο των Ιχθύων! Ωστόσο, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, θα έχουν τις επόμενες ημέρες, δυναμικότητα, γοητεία, πάθος και ενέργεια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο κόσμος της ύλης από τη μια, Κριέ, κι η διάσταση του πνεύματος από την άλλη, σε φέρνουν σε σύγκρουση, τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και με τους γύρω σου. Πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις να πράξεις και με τι ν’ ασχοληθείς. Πρόσεξε πως θα χειριστείς μερικά πράγματα, αφού μπορεί να δεχτείς την επίκριση του περίγυρού σου. Φρόντισε να κρατήσεις μία ήρεμη στάση και να μην έχεις καθόλου αρνητική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, Κριέ, δε δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να διορθωθούν μερικά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να μην πάρεις αμέσως αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε προβλήματα που δικά σου άτομα έχουν, πράγμα που θα σε κάνει να νιώθεις άγχος και πίεση. Πρόσεξε αυτό το συναίσθημα, επειδή θα σε δυσκολέψει να φερθείς αντικειμενικά και να βοηθήσεις πραγματικά τα πρόσωπα που θέλεις. Φρόντισε να σκεφτείς επιμελώς και είναι σίγουρο, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις για τη βοήθεια των δικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Ταύρε, να δείξεις αρκετή προσοχή στο τι λες, διαφορετικά θα εκφραστείς με τρόπο που θα φέρει εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, καλό είναι να προετοιμαστείς, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και σήμερα απόφυγε τα έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θ’ ακούσεις ένα δριμύ κατηγορώ από κάποιο δικό σου άτομο, που επιβουλεύεται τις προσπάθειες που κάνεις για να βοηθήσεις ένα τρίτο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Άρης κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς κι αυτό σ’ ευνοεί, δίνοντάς σου έντονο δυναμισμό. Η ψυχραιμία σου θα σε οδηγήσει στο να αναδείξεις τα κακώς κείμενα, χωρίς να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άλλο άτομο. Η στάση σου θα δώσει ένα μεγάλο μάθημα καλών τρόπων σε τρίτους, που λένε διάφορα πράγματα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, Δίδυμε, και σήμερα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, Δίδυμε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, διαφορετικά θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην προκληθείς από αγορές, που μπορεί σήμερα να προκύψουν, και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact