ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 18 Ιανουαρίου

Η σημερινή Παρασκευή κρύβει πάθος, ερωτισμό και συναίσθημα! Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη και Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σήμερα και εύνοια σε έρωτα και χρήμα θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, όπως και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ η ημέρα σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα σου δώσει αρκετή αισιοδοξία, θέληση και κοινωνική γοητεία! Παίρνεις χαρά, μέσα από επαφές, ειδήσεις, νέα, τηλεφωνήματα, μηνύματα αλλά και συναντήσεις! Οι στόχοι σου φαίνονται πιο εφικτοί τώρα και βρίσκεις τους σωστούς τρόπους να τους διεκδικήσεις και να τους κατακτήσεις! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα! Ο υπερενθουσιασμός σου και το κέφι σου, πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθη που σε εκθέτουν και φθείρουν την καλή σου κοινωνική εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, είναι ιδανική ημέρα για τους ελεύθερους! Βόλτες, ραντεβού, φλερτ, μηνύματα, επαφές και γνωριμίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα και πραγματικά θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης! Αλλά και οι δεσμευμένοι θα έχουν τα τυχερά τους! Μία βόλτα, μία εκδρομή ή ένα ταξίδι, θα διορθώσει όλα τα προβλήματα που πιθανόν να είχατε στην σχέση σας τελευταία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν προβλήματα, λόγω δικής σου λανθασμένης συμπεριφοράς! Παρεξηγείσαι με συναδέλφους και ερμηνεύεται λάθος ο τρόπος επικοινωνίας σου από τους άλλους! Οικονομικά είσαι στα καλύτερα σου! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η προσωπικότητα σου, μπορεί να μαγέψει σήμερα, φίλε Ταύρε! Από την μία είσαι γοητευτικός, πειστικός και μπορείς μέσα από συζητήσεις και επαφές, να εκμαιεύσεις αυτό που θες από τον συνομιλητή σου! Από την άλλη, είσαι φιλικός, ευχάριστος και περιζήτητος, γεγονός που ενισχύει την κοινωνική σου ζωή! Καλό θα ήταν σήμερα λοιπόν, να επιδιώξεις συζητήσεις, συμφωνίες, επαφές και συναντήσεις, που καιρό τώρα δεν ήσουν σίγουρος για το αν ή για το πότε, πρέπει να τις κάνεις! Μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια! Η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, σου χαρίζουν απλόχερα τύχη και… ταλέντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλύτερη ημέρα για τα ερωτικά σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ερωτικές καυτές στιγμές, νέες σεξουαλικές και έντονες εμπειρίες, ικανοποίηση επιθυμιών και νέα ερωτικά ξεκινήματα! Επιπλέον ο επικοινωνιακός τομέας, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις με το άτομο που επιθυμείς ή να κάνεις νέες γοητευτικές γνωριμίες! Ετοιμάσου! Θα περάσεις απλά…, υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Ό,τι επιθυμείς, διεκδίκησε το σήμερα! Επαγγελματικά, μία υπόθεση που σε αφορά, παρουσιάζει καθυστερήσεις, ίσως γιατί την ανέθεσες στα λάθος άτομα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε καθιστά απόλυτα γοητευτικό και δημοφιλή σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε! Όλες οι υποθέσεις που σε απασχολούν και έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές ή κοινωνικές σχέσεις, βελτιώνονται και βρίσκουν τις λύσεις τους! Ακόμα κι αν θες να «βγεις από πάνω», σήμερα είναι η μέρα που ενδείκνυται να «πατήσεις πόδι», αρκεί να μην προκαλέσεις τσακωμό! Επιπλέον η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, σε κάνει διορατικό, σοφό και οξυδερκή, γεγονός που θα σε βοηθήσει να μάθεις ένα μυστικό, που σε αφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφες ρομαντικές, αλλά και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Για τυχόν διαφωνίες μεταξύ σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τις λύσετε και να συνεχίσετε μονιασμένοι! Αν είσαι ελεύθερος, μία ερωτική εξομολόγηση θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και πιθανόν να βρεθείς σε ερωτικό δίλημμα! Γενικά είναι μία απόλυτα ευνοϊκή ημέρα σήμερα, όσον αφορά τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ένας συνάδελφος θα σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του και θα μετανιώσεις που τον εμπιστεύτηκες. Οικονομικά, ακόμα κι αν υπάρξουν προβλήματα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, λόγω οξυδέρκειας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Στον τομέα της εργασίας, ένας συνάδελφος θα σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του και θα μετανιώσεις που τον εμπιστεύτηκες. Οικονομικά, ακόμα κι αν υπάρξουν προβλήματα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, λόγω οξυδέρκειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, δεν είναι ιδιαίτερα θετική για τα ερωτικά σου και θέλει πολύ προσπάθεια και προσοχή από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις αισθηματικά με επαγγελματικά, ακόμα κι αν αυτός ο γοητευτικός συνάδελφος σε προκαλέσει να το κάνεις! Για σένα που είσαι ελεύθερος, οι πλανήτες προειδοποιούν για ρήξεις με τον σύντροφο, λόγω κάποιων δικών σου εμμονών, που «βγάζουν» ζήλια και καταπίεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις, γιατί ίσως παραείσαι οξύθυμος! Οικονομικά, θα σε βοηθήσει κάποιος σήμερα και θα νιώσεις ανακούφιση προσωρινά!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα επιτέλους βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου Λέοντα! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, φέρνει έξαρση δημιουργικότητας και λάμψης, κοινωνικές συναναστροφές με επίκεντρο φυσικά εσένα, διασκέδαση, τύχη, καλοπέραση και απολαύσεις, ακριβώς όπως τις θες! Το θέμα είναι πως θα περάσεις τόσο όμορφα σήμερα, που θα παραμελήσεις κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις και θα έρθουν να σε πιέσουν στα ξαφνικά κάποια στιγμή, λόγω της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα! Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου λοιπόν, μοιράζοντας τον, ανάμεσα σε διασκέδαση και… τρεξίματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου, η σημερινή! Από το πουθενά, έρχονται ερωτικές κατακτήσεις, επιτυχίες, εξομολογήσεις, εκπλήξεις, μέχρι και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν για το μέλλον! Είσαι απόλυτα επιθυμητός και ερωτεύσιμος και θα απολαύσεις σίγουρα, ρομαντικές, αλλά και παθιασμένες στιγμές! Έχεις αυτό ακριβώς που θες και έτσι ακριβώς όπως το θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αρκετά τα προβλήματα που προκύπτουν και δυστυχώς, λόγω έπαρσης, δεν παραδέχεσαι κάποια λάθη σου, γεγονός που «ρίχνει λάδι στη φωτιά»! Οικονομικά υπάρχουν απώλειες και μετανιώνεις για παρελθοντικά, ανούσια έξοδα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου σήμερα, θα στραφεί στην οικογένεια και το σπίτι αγαπητέ Παρθένε! Θα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις και γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν και θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματικές ζεστές στιγμές, με τους ανθρώπους της οικογένειας σου! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν σε οικογενειακά και οικιακά θέματα! Το μόνο που πιθανόν θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, είναι η απότομη συμπεριφορά σου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως σήμερα είναι η μέρα της επανασύνδεσης! Ναι, η τύχη σε βοηθά να προσεγγίσεις και να επικοινωνήσεις ξανά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και να δώσετε από κοινού, μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας! Αν είσαι δεσμευμένος, διοχέτευσε καλύτερα την ενέργεια σου στην… κρεβατοκάμαρα, παρά σε ανούσιους καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η επικοινωνία είναι το κλειδί, για ότι επιθυμείς να πετύχεις σήμερα! Μέσα από επαφές, ειδήσεις, νέα, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλλά και μετακινήσεις ή συναντήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους, να εκπληρώσεις επιθυμίες, αλλά και να μάθεις πράγματα που σε αφορούν! Πρόκειται για την κατάλληλη ημέρα, όσον αφορά συμφωνίες και συνεργασίες κάθε είδους! Ο τομέας που θα προβληματιστείς είναι εκείνος της οικογένειας, στον οποίο θα προκληθούν αρκετοί καυγάδες και πιθανόν να ειπωθούν λόγια σκληρά, που αργότερα θα μετανιώσετε! Προσπάθησε λοιπόν, να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα αυτή, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, είναι ιδανική για συζήτηση με τον σύντροφο και ανανέωση της σχέσης, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και πολλά ραντεβού! Ωστόσο, η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, προειδοποιεί πως ένα πισωγύρισμα στο ερωτικό παρελθόν, θα αποβεί καταστροφικό για την συναισθηματική σου κατάσταση, αφού αναμένονται απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθη λόγω υπερβολικών απαιτήσεων! Μην ζητάς πολλά, να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που ήδη έχεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πολλοί θα ζηλέψουν την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που αποπνέεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη! Γεγονότα και συγκυρίες, θα φέρουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, πληρότητα, σιγουριά και ασφάλεια! Μία βαθιά ουσιαστική επιθυμία, εκπληρώνεται σήμερα! Προσοχή ωστόσο, θα χρειαστεί από μέρους σου σε αυτά που λες και σου λένε. Με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, πιθανόν να μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, που τελικά θα γυρίσουν εις βάρος σου! Επίσης, φρόντισε να οδηγείς ήρεμα και υπεύθυνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για σένα που ήδη έχεις ταίρι και περιμένεις να λυθούν κάποια μεταξύ σας προβλήματα! Καταφέρνετε από κοινού, να ξεπεράσετε δυσκολίες και να εμπλουτίσετε την σχέση σας με αίσθηση ασφάλειας και αφοσίωσης, όπως και με μπόλικο αισθησιασμό! Τα νέα δεν είναι το ίδιο καλά για τους ελεύθερους, οι οποίοι γοητεύονται από λάθος γνωριμίες και πιστεύουν ψεύτικα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρχουν κάποια προβλήματα συνεννόησης με τους συναδέλφους σου, γι’αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός! Οικονομικά, δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα! Αντιθέτως, μπορεί να έχεις και έξτρα κέρδος!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, Τοξότη! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Άρη και εσύ λαμβάνεις θέση για απανωτές επιθυμίες σου, που εκπληρώνονται! Ότι στόχο διεκδικούσες το τελευταίο διάστημα, τώρα πετυχαίνει και επιπλέον η Τύχη σου δίνει παραπάνω ευκαιρίες και δύναμη για να θέσεις νέους στόχους! Αξιοσημείωτες, είναι η ανανεωμένη σου εμφάνιση, αλλά και η γοητευτική σου προσωπικότητα! Κάθε σου διαπροσωπική επαφή ή εγχείρημα, στέφεται σίγουρα από επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ότι επιθυμία κι αν έχεις για την ερωτική σου ζωή, σήμερα μπορεί να εκπληρωθεί, αρκεί να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια και να την διεκδικήσεις! Ερωτισμός, πάθος, κατακτήσεις, εκπλήξεις, προτάσεις και πολλές τυχερές συγκυρίες, θα αλλάξουν τα δεδομένα σου στον συναισθηματικό τομέα και σίγουρα θα αισθανθείς απόλυτα ικανοποιημένος και πλήρης! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για κτητικότητα, ιδίως εσύ που έχεις ήδη κάποιον στο πλευρό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική επιτυχία και πρόοδος, είναι σίγουρες σήμερα, ωστόσο οικονομικά, οι δυσκολίες δυσχεραίνουν αρκετά, την γενική καλή ατμόσφαιρα της ημέρας…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μπορεί αρκετά άγχη και δυσκολίες να συνεχίζουν, ή ακόμα και να διογκώνονται, λόγω της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο, αλλά το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα κάνει το θαύμα του! Καταφέρνεις και ξεπερνάς ανασφάλειες και φοβίες, σκέψεις και απωθημένα και ανανεώνεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά, γεγονός που σε βοηθά να γλυκαίνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Με αυτόν τον τρόπο και με αυτοσυγκράτηση, ίσως γλιτώσεις ρήξεις και σκληρές επικοινωνίες, που θα φέρει η βαριά αυτή Σύνοδος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα θα «ξυπνήσει» έναν απαγορευμένο, κρυφό, απωθημένο έρωτα, που πια δεν μπορεί να κρύψει συναίσθημα και πάθος! Εφόσον όμως, είναι παρασκηνιακός, καλό θα ήταν να προσέξεις αποκαλύψεις, λάθη και υπερβολική σιγουριά, πως τίποτα δεν θα φανερωθεί και τίποτα δεν θα σε βλάψει! Αν δεν θες να γίνουν γνωστά, κάποια ερωτικά σου ζητήματα, φρόντισε σήμερα να είσαι διπλά προσεκτικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι δυσκολίες στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα! Τουλάχιστον όσον αφορά τα οικονομικά σου, τα προβλήματα είναι προσωρινά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μία υπέροχη ημέρα, μόλις έφτασε, αγαπητέ Υδροχόε και εσύ αρνείσαι να την απολαύσεις, λόγω αδικαιολόγητης κακής διάθεσης! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα φέρει χαρμόσυνες στιγμές με φίλους, εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων και ονείρων, πλούσια κοινωνική ζωή και αρκετές ευχάριστες αλλαγές κάθε είδους! Ωστόσο, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, επιμένεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου, να σκέφτεσαι υπερβολικά κάποια πράγματα και να αγχώνεσαι χωρίς λόγο! Βγες έξω και απόλαυσε την μέρα! Κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι θα έχουν άπειρες ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Οι ευκαιρίες αυτές, θα έρθουν άμεσα ή έμμεσα, από το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται μία φιλία, να μετατραπεί σε ένα πάθος που δεν μπορεί πια συγκρατηθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μπορεί να πηγαίνεις όλο και καλύτερα, αλλά στα οικονομικά οι υποχρεώσεις τρέχουν και έρχονται μάλιστα και επιπλέον! Υπομονή και σύνεση…

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Στα καλύτερα σου φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη! Καταφέρνεις και προβάλλεις την καλή σου εικόνα και προκαλείς τον θαυμασμό, την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων! Διαπρέπεις με ότι κι αν καταπιαστείς και είναι η ιδανική μέρα, να διεκδικήσεις φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους ζωής! Προσοχή όμως! Η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, σου υπενθυμίζει, πως δεν χαίρονται όλοι με την ευτυχία και την επιτυχία σου! Κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον, δεν είναι τόσο καλός, όσο σε έχει πείσει ότι είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην μπερδεύεις σήμερα φιλία με έρωτα, γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μπερδέματα και παρεξηγήσεις! Προσπάθησε έστω για μια μέρα, να μην συγχέεις αυτούς τους δύο τομείς, με κανέναν τρόπο, ιδίως αν είσαι σε μία σοβαρή και με μέλλον σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες, γνωρίζεις ένα πολύ γοητευτικό άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας, είναι αυτός που θα σου δώσει την απόλυτη χαρά σήμερα! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου! Οικονομικά, βρες μόνος σου λύσεις! Δεν είναι καλή ημέρα, να παίρνεις συμβουλές από άλλους!

Πηγή: oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact