ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Απριλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζυγό, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν! Συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, επίσης απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Η Πανσέληνος σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πως το λες! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά και μυστικά σήμερα! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Λόγω της αστάθειας που επικρατεί τελευταία στην ζωή και την καθημερινότητα σου, ξυπνάνε τώρα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και έτσι, να υπάρξουν προστριβές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται το άτομο που θες ή όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η ημέρα θα φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου και θα αγχωθείς! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς, γιατί μάλλον τα έχεις «φορτώσει στον κόκορα»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, για αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και ολιγαρκής, ό,τι κατάσταση κι αν αντιμετωπίσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν, αφού αυτό το πρόσωπο θα σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν! Μην πάρεις αποφάσεις τώρα και μην επιτρέπεις στο άγχος να νικήσει την ηρεμία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, εσωτερικό αναβρασμό, ακόμα και φοβίες! Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων! Αν χρωστάς σε κάποιον μία συγνώμη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ζητήσεις συγχώρεση και να αποκαταστήσεις σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρχει τώρα ανταπόκριση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παλαιότερα λάθη σου, θα δείξουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες και θα απογοητευτείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι και πολύ απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επίσης, άλλαξε σήμερα τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, αν θες επιτέλους να τον εκπληρώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα και ασυνεννοησία στην σχέση σου, αν δεν θες να υπάρξει ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ κινείς τα νήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες δυσκολίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact