ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένοι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου! Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για συναισθηματικά ξεσπάσματα και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις ήδη σύντροφο, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά ενδεχομένως να μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, πλήττονται από παρεξηγήσεις και διαφωνίες! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς σήμερα, γιατί πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Θα χρειαστεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη! Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά κάποια πράγματα, πρέπει να τελειώσουν σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με τον σύντροφο σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που ενοχλεί σε αυτόν, να τον επικρίνεις και να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που προσωρινά τουλάχιστον, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές από το συναδελφικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά τα προβλήματα που θα έρθουν τώρα στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξ
ίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ζυγού! Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και ενδεχομένως, να σε εκνευρίσει! Προσοχή επίσης χρειάζεται σε οδήγηση και ταξίδια!
Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και φλερτ! Απέφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’ άλλα ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να αποφθεχθούν επιπόλαια λάθη και νευρικότητα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα υπάρξουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά ευτυχώς έχεις τύχη και θα ανταπεξέλθεις σε αυτά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Εσύ, όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω οξυθυμίας ή υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ολόγιομο φεγγάρι, θα σε παρασύρει σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας και έξαρσης αναμνήσεων! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα την λογική, για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές και η γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα χρειαστεί να αποφύγεις λάθη, που θα πλήξουν την σταθερότητα της εργασίας σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact