ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας στο ζώδιό σου σε… ξαναβάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου! Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό σου… έρχονται νέες και «δροσερές» φιλίες, που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της ζωής μέσα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό διαμορφώνουν γόνιμες συνθήκες στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά και με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τα ταλέντα σου. Αλλά και ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να εκμεταλλευτείς τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές αλλά και οι επαφές με το εξωτερικό, είτε διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια αρκετά ευχάριστη είδηση. Παράλληλα και ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά κι όχι μόνον… καλοπέραση! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Δία στον Τοξότη να σου δίνει τύχη και στήριξη, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό, τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια χρηματοδότηση που θα σου λύσει τα χέρια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact