ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου συμβάλλουν σε ένα πιο ευχάριστο και… αβανταδόρικο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Δία στον Τοξότη είναι μάλλον άτοπο να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι «τριζάτο». Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό να σου ανοίγουν «πόρτες» και στα εργασιακά σου καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, έστω κι αν το κέρδος σου είναι μόνον η ξεκούρασή σου και η απόλαυση παρεχομένων υπηρεσιών ευεξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Δία απέναντί σου να σε… πάει με χίλια, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων ή απλά της τύχης γι’ αυτό «βάλε τώρα που γυρίζει»! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Παράλληλα και ο Ερμής με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθούν να βρεθείς πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς είτε απλά να διασκεδάσεις, είτε να… πάρεις και το κάτι παραπάνω. ενώ είναι πιθανό να γευθείς μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό υποστηρίζουν κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης, μισθώσεις αλλά και τον εξωραϊσμό ή εξοπλισμό του χώρου σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες στην αγορά εργασίας.

ΛΕΩΝ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν ταξίδια εκδρομές κι εξόδους και διανθίζουν την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, καλή παρέα αλλά και shopping therapy! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια υλική ή συναισθηματική ικανοποίηση που θα πάρεις. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και μάλιστα με διακεκριμένα πρόσωπα- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε χαριεντισμούς αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο ουσιαστικό, αφού έχεις το πλεονέκτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και κοντά σε πρόσωπα της «καλής κοινωνίας» και καλό είναι να επιδείξεις ένα διαφορετικό προφίλ -κι όχι το… χαμηλό σου- ώστε να πείσεις για τις ικανότητές σου. Επιπλέον, ίσως να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία. Παράλληλα. ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου, πριν αγοράσεις ωστόσο οτιδήποτε, περίμενε μήπως και σου το… δωρίσουν, αφού η καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι δεδομένη!

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σου φέρνουν κόσμο, διώχνοντας μακριά κάθε αίσθηση μοναξιάς, το μόνο που σου απομένει είναι το να μην μείνεις μόνον στο «τσάι και συμπάθεια», υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να χαρείς απλά τα όσα σου παρέχονται. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδότες, με συνέπεια να κινηθείς πιο άνετα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε παραπέμπουν σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μην ξεχνάς πως «μυστικό που το ξέρουν δύο, παύει να είναι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact